ENGRANDMASTER
katılımın için teşekkür ederim,
bakın benim teknik analiz dışında diğer konularda da bir o kadar yazdığım var,..
teknik analiz elbbette bütün her şeyi çözmez,
ama şunu kabul etmek gerekir, bir aracımız varsa o araba mutlaka yola çıkacak ve trafikte görünür olacak,
trafiği seyreden herkes o arabayı görecek, grafik dediğimiz böyle bir şey ve böyle bir hayat,
bazen otobüs olup çıkacak, işte kamyon veya tır, bazen bir binek araç, bazen kısa mesafe gidecek, bazen uzun yola gidecek,
ama sonuçta trafiğin yapı taşı olarak hareket edecek,...
büyük el de sonuçta bu grafikte/trafikte yerini alacak, çoğu zamnda trafiği düzenleyecek,
teknik analiz sadece grafik te değil, trend çalışması var, indikatörü var, periodları var var oğlu var,..
sonuçta izlediğiniz yol ne olursa olsun, çözüm sunuyormu, sunmuyormu, tutarlımı değilmi,
ölçü bu,
bakın burada berkim aynı tabloları her gün yayınlıyor,..büyük el i takipte yayarlanıyor,
piyasayı yüzde yüz okuyabilirmi, hayır, tartışılıyormu yine buda zaman zaman evet,
önemli olan hiç bir zaman yöntemin ne olduğu değil, bunun tutarlı olup olmadığı,..
şunuda yapabiliriz burada, bekleriz uzun trendlerin sonunda canı yananların sayısı arttıkça,
bunların tersine pozisyorn açarız,...ben blirim forumlarda bu işin dahi ustaları vardı,
bakardı, gandi nerede çuvallar, kuzu nerde çuvallar, laross nereye kadar koşar,..
bakın mesela laross için nereye kadar koşar dedim, çünkü TA da hakkaten bu adamın eline su dökecek
biri bence yok,...belki bıraktı, paralarının huzurunu yaşıyor, uzun süredir yazmıyor, rastlamıyorum,
tek yöntem elbette yok yani,..
Yer İmleri