Sayfa 132/967 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by aliatabey Yazıyı Oku
    Hayirdir 2.60dan 3.08 e gittiginden beri ortalarda yoktun yenimi aklina geldi yazmak kront sasa vs. Nasil gittiyse bu hissede ayni sekilde gidecek o gun geldiginde bu yaziyi kopyalayip yedircem sana

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet gun bugundur nerdesin sana bu yazdiklarini yedircem demistim simdi bilancodan sonra yatad satip kelebek alan yuzde 35 i cebine koydu sen naptin[emoji1] [emoji1] [emoji1]

2.  Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Milletin Yatasi satip dogtas alacağı yonunde hesaplar yapılmışti burda. Gecen zaman gösterdiki yanlis hesap bagdattan döner. Eger bu soyleme iananip yatas satan olduysa vebali hesap yapanlarin boynuna..

Ayrica yatas icin zarar bekleyenler de vardi. Ama en iyi cevabı yatas verdi.
    Aldinmi cevabi koc...

3. Yataşı boşverin arkadaşlar zaten orada bilançoyu biliyorlar. Bilanço açıklanmadan önce nasıl piyasa fiyatı satış yazıp devre kesiciyi soktular ve bu duruma hiç cevap veremediler.
    Sonuç olarak şirketin faaliyet karı muazzam arttı bunu bilançodan anlayan herkes görüyor. Mobilya sektöründe geçen seneye göre %35'ten fazla satış gerçekleşmektedir. 2. Çeyrekte karı göreceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Tek istisna sürekli söylüyorum Euro kuru 4.10u aşmamalı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,113
    3.24 hacimli aşsa çünkü daha önceki tüm haberlere minimum yüzde 12-15 tepki vermiş

5.  Alıntı Originally Posted by sekiz Yazıyı Oku
    Yataşı boşverin arkadaşlar zaten orada bilançoyu biliyorlar. Bilanço açıklanmadan önce nasıl piyasa fiyatı satış yazıp devre kesiciyi soktular ve bu duruma hiç cevap veremediler.
    Sonuç olarak şirketin faaliyet karı muazzam arttı bunu bilançodan anlayan herkes görüyor. Mobilya sektöründe geçen seneye göre %35'ten fazla satış gerçekleşmektedir. 2. Çeyrekte karı göreceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Tek istisna sürekli söylüyorum Euro kuru 4.10u aşmamalı.
    Sn. Sekiz yarim kalan bi hesap vardi ona istinaden yazdim umrumuzda degil zaten

6. https://invst.ly/41g1q

5 dakikalıkta bir flama var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,113
    tavanı kaç

8.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    tavanı kaç
    3.55

Sayfa 132/967 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •