-
*ispanya'da gas natural yönetim kurulu genel merkezini katalonya'dan taşımayı görüşmek için cuma günü toplanacak
*isviçre, katalonya ile ispanyol hükümeti arasında diyalog için platform sağlamaya hazır- isviçre tv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Kremlin: Putin, petrol kısıntısı anlaşmasının uzantılmasını önermedi, sadece bunun bir olasılık olduğunu söyledi
*kremlin: Putin ve suudi kralı dünya petrol piyasası ve ikili işbirliğini görüştü
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
15:30 ABD tarım dışı istihdam ve işsizlik öncesi
Dolar/TL 3.6206
Euro/TL 4.2402
Eurusd 1.1711
-
*abd'de eylül'de tarım dışı istihdam -33 bin (beklenti 80 bin)
*abd'de eylül'de işsizlik oranı %4,2 (beklenti %4,4)
*abd'de eylül'de ortalama saatlik kazançlar %0,45 veya $0,12 ile 26,55 dolar, yıllık %2,9
*abd'de eylül'de ortalama çalışma saati 0,0 saat ile 34,4 saat
*abd'de eylül'de işgücüne katılım oranı %63,1
*abd'de tarım dışı istihdam ağustos'ta 169 bin, temmuz'da 138 bin olarak revize edildi
*abd'de ağustos'ta işsizlik oranı revize edilmedi, %4,4
-
*kanada'da eylül'de işsizlik oranı %6,2 (ağustos'ta %6,2)
*kanada'da eylül'de işsizlik oranı beklentisi %6,2
*kanada'da eylül'de istihdam 10.000
*kanada'da eylül'de istihdam beklentisi 12.000
-
*kanada'da eylül'de tam zamanlı istihdam 112.000, yarı zamanlı istihdam -100.000
*kanada'da eylül'de ortalama saatlik ücretler yıllık %2,2
*kanada'da eylül'de işgücüne katılım -2.600
*kanada'da eylül'de işgücüne katılım oranı %65,6 (ağustos'ta %65,7)
-
*abd'de tarım dışı istihdam eylül 2010'dan bu yana ilk kez azaldı
-
*fed/kaplan, "eylül ayı istihdam rakamlarının kasırgalar tarafından etkilendiğini biliyorum"
*fed/kaplan, "aralık ayı faiz artırımı konusunda açık fikirliyim"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri