Sayfa 132/365 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 2916 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1. Bu kâğıtta iztarda Hektor as takma ismiyle whatsap grupları kuran bı adı var uçacak kaçacak vaatleriyle çok kişinin kanına girdi aynen dediğiniz gibi kendisine karşı çıkanı gruplardan çıkardı ben şahsım adına gereken yerlere sikayetimi yaptım sizlerde mağdur olarak bimere cimere yazın beyler

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ahmettt78ag Yazıyı Oku
    Bu kâğıtta iztarda Hektor as takma ismiyle whatsap grupları kuran bı adı var uçacak kaçacak vaatleriyle çok kişinin kanına girdi aynen dediğiniz gibi kendisine karşı çıkanı gruplardan çıkardı ben şahsım adına gereken yerlere sikayetimi yaptım sizlerde mağdur olarak bimere cimere yazın beyler

Aynen.Şimdide iztar denge gibi..flap gibi olacak diyor.Tam ******** bu adam.Bodrumda yaşıyormuş sözde.Yalan dolan bu adamda. İki üç tanede yandaşı var.Reis diyorlar buna!!!Ama suç garfanın yönetiminde bence....

3.  Alıntı Originally Posted by ortakakıl35 Yazıyı Oku
    Aynen.Şimdide iztar denge gibi..flap gibi olacak diyor.Tam ******** bu adam.Bodrumda yaşıyormuş sözde.Yalan dolan bu adamda. İki üç tanede yandaşı var.Reis diyorlar buna!!!Ama suç garfanın yönetiminde bence....
    Suc bizlerin bence bunun gibi adamlari şikayet edelim şahsen ben yaptım resmen onun bunun parasını çalmaktan başka bişey değildir bu

4. .................:
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Artık 3.25 i göstermesi lazım...ytd

6. Halk yatırım ne alaka

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. .....................
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. kağıdın olması gerek yer burası kesinlikle değil 4 üzeri bir değerde fiyatlanmış olması gerek ytd

Sayfa 132/365 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •