Sayfa 132/995 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7957 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: OTKAR - Otokar

1.  Alıntı Originally Posted by ilbey74 Yazıyı Oku
    https://www.ntv.com.tr/galeri/teknol...3Ee21ZjqzpyLrg

Ben sevdim eller aldı, baba ben ölmüşmüyem.
    Bugünkü -%4'e varan düşüşle sevdiği kız başkasına verilince düğün gecesi dağıtan delikanlı gibi oldu bizimki...

Alıntı Originally Posted by ilbey74 Yazıyı Oku
    Ben Otokar'ın yerinde olsam, bir gün durmam Yurtdışına taşırım firmayı. Madem ekmek yok, ısrar etmenin anlamı da yok.

Bu işe yıllarını vermiş firmayı es geçmek bence haksızlıktan başka bir şey değil.Bir işi ehline vermezsen, o işten ne zaman hayır gelmiş ki? Bakınız Tümosan örneği. Beraber göreceğiz ileride.
    Bence de Otokar'ın yabancı ortak bulup faaliyet alanlarını dışarıya kaydırmasının zamanı geldi. Gerek askeri gerek sivil alanda çok daha iyi projeler ortaya koyabilir. Altay işinin de sonunun Tümosan gibi olacağını veya en iyi ihtimalle temin edilecek yabancı katkılar sonrası yerlilik duruşunun bozulacağını düşünüyorum.

2. Bi cigara yakar, mutluluklar dileriz Ethem e , inşaallah mutlu olurlar )

Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Malı 40 ay[emoji38] sonra teslim edeceklermişmiş vay vay vay hamide mal yerli öyle zenci menci falan değil

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Alıp başına çalsınlar önümüze bakalım artık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Atatürk’ü vefatının 80.yılında rahmet, minnet ve özlemle anıyorum.

6. Biz Bu Vatanı Bir Toprak Parçası Diye Değil.TÜRK lüğümüze Yurt, Bayrağımıza Gönder, Uğruna Can Verecek Sevdamız Diye Sevdik...!

7. yıl sonuna kadar % 17-20 potansiyel var...90-92 tl.....ytd

8. Hacim yerlerde sürünüyor

Sayfa 132/995 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •