Sayfa 132/829 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 6632 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Dolar bazında beleş fiyatlara geldi. Gavurlara bırakmadan azar azar biriktirin ölene kadar satmayın her sene temettüsünü yiyin Norveç fonu gibi... en ufak olumlu haberde 90 üstüne atar.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ......................

2. Ana Endeks - 10.04.2018

daha sular durulmadı ,,,

Ttrak - 10.04.2018

hisseye yeni girecekler ,, Lütfen geriye doğru son 3 -4 aylık topik yorumlarını okumadan ve teknik grafikleri incelemeden sakınnn girmeyiniz ,,, özellikle şahsıma ait yorumları ,,, üşenmeden okuyun kazanın ,,, hangi hisse olursa olsun almadan önce ,, geçmiş topik yorumlarına bakınız ,,, bir de en son 4 - 5 yıllık grafiğine bakınız ,,,
    hangi dönemlerde düşmüş , artmış diye ,,,,

Not : o görünen yabancı payları yıllardır ,% 73 - 74 arasında dolaşır durur ,, daha yeni temettü verdiği için ufak tefek alımlar yaptılar çook minik artışlar ondan ,, ( temettü parası ile hisse girişi yaptılar ,, onun içinde benim de alışlarım var )
    Son düzenleme : İzmir; 11-04-2018 saat: 00:37.

3. Dan dan dan. Vur gol olsun. her gün kademeli alırım bu fiyatlardan. Gavurlar hisseleri iç etmeden alıyorum son 2 gündür. Hisseni piyasa değeri 900 milyon$ a indi. Dan dan dan... kademeleri vurur alırım tahtadan...

Grafiklerini USD veya EURO bazında yapıp analiz yaparsan daha iyi olur. TL bazlı yapacaksan logaritmik skalada TRY enflasyonu hesaba Katarak yap.

Özellikle yabancı payını son 10 iş gününü yapıştırdım ki görün.

Dandik kar etmeyen Tesla kaç milyar $?

http://www.turktraktor.com.tr/pdf/30...018_tr-300.pdf

http://www.turktraktor.com.tr/pdf/30...018_tr-300.pdf

Alıntı Originally Posted by İzmir Yazıyı Oku
    Ana Endeks - 10.04.2018

daha sular durulmadı ,,,

Ttrak - 10.04.2018

hisseye yeni girecekler ,, Lütfen geriye doğru son 3 -4 aylık topik yorumlarını okumadan ve teknik grafikleri incelemeden sakınnn girmeyiniz ,,, özellikle şahsıma ait yorumları ,,, üşenmeden okuyun kazanın ,,, hangi hisse olursa olsun almadan önce ,, geçmiş topik yorumlarına bakınız ,,, bir de en son 4 - 5 yıllık grafiğine bakınız ,,,
    hangi dönemlerde düşmüş , artmış diye ,,,,

4. helal olsun hergün düşen hisse senedi icat etmişler

5. Ana Endeks 11.04.2018

Ana Endeks'le nasıl oynuyorlar görüyormusunuz ,, isteseler düşüşün önüne takozu koyabilirler , ama koymuyorlar ,,, o kadar ülke içi krizlerde ve ülke not düşüşlerinde nasıl endeksi düşürmediler, tuttular , kontrollu düşüş ,,,

Devlet Toplam 135 milyar tl Teşvik Kredisi dağıtıcak parayı nerden bulucak ? doları 4.15 yap , benzine zam ardından vergilerle , dağıttığı Teşvik parasını toplucak , altın ve petrol vergilerinden , şu anda doların , altının , petrolün yükselmesi Devletin işine geliyor ( geri dönüş )

6. Bir tek CITIBANK ve ben mi alıcıyız bu tahtada?

7. neredeyse geçen 18 ay......hani sıfıra sıfır olsa satıp çıkacam.....endeks 70 binden 120 bine vurdu..bi halt olmadı.....şimdilerde 110 binin altına inen bir endeks....iki sefer temettü aldım....buna rağmen 4 lira zarar.....hadi o önemli değil....ya geçen 18 ay...en çok ta buna hayıflanıyorum....

8. ..............

Sayfa 132/829 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •