http://m.haberturk.com/yazarlar/serm...ani-istanbulda
nisan ayından bir haber maksat kağıdı ezmek olunca haber dinlemiyor
bu tür haberlerin dikkate alındığı günlerin uzak olmaması dileğiyle
http://m.haberturk.com/yazarlar/serm...ani-istanbulda
nisan ayından bir haber maksat kağıdı ezmek olunca haber dinlemiyor
bu tür haberlerin dikkate alındığı günlerin uzak olmaması dileğiyle
İş grubu kendi içinde oyun çeviriyor, bizden başka kimse kazanamaz diyor, elinizdekileri de alıcam diyor 1 liradan, buranın ağası benim diyor, siz kimsiniz ezik kyler diyor, burası Türkiye diyor, büyük balık küçük balığı yutar diyor
Bocek gibi ezecek bizi.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
silindi 2 kere yazmış
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Böcekleri özellikle HAmam böceğini küçümsemeyin her şeye dayanıklıdır .
Atom bombasında dahi yaşayan bir böcek olup oldukça tehlikelidir .
ISYAT böceklerin iyi bir proteğin kaynağı olduğunu düşünüyor sanırım .
Uzakdoğu ve Çinde çekirgeler , bizde ki patlamış mısır çıtırı gibi yenir .
Faydaları da zararları da tartışılamaz . Özellikle bok böceğini anlatmaya bu satırlar yetmez .
Karınca , termit , sinek ve arılar dan daha bahsetmedim .![]()
Kapanışta bu borsaya verecekler gibi duruyor ...
Cuma da hiç hayırlı görünmüyor .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Ajınomoto, Kemal Kükrer'in Kalan Yüzde 50 Hissesini 181 Milyon TL'ye Satın Aldı - Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
1909 yılında kurulan; 130 ülkeye yayılmış satış ağı, 30 ülkedeki 118 fabrikası ve 32 bin 734 çalışanı ile Japonya'nın en büyük gıda şirketi Ajinomoto; Türkiye'de de güçlü yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Bünyesinde Türkiye'nin köklü gıda markası Kemal Kükrer'i bulunduran Kükre Gıda A.Ş.'nin yüzde 50'sini 2013 yılında satın alan Ajinomoto, 17 Ağustos 2017'de imzalanan sözleşme ile Kükre Gıda'nın kalan hisselerinin de sahibi oldu. Kükre Gıda hisselerinin yüzde 50'sini 181 milyon TL'ye alan Ajinomoto, Türkiye'nin önde gelen gıda markalarından Bizim Mutfak ürünlerini üreten Örgen Gıda'yı da Ülker'den 2017 yılı içinde satın almıştı. Ajinomoto Örgen Gıda CEO'su Sinan Altun, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz satın alma işlemleri ile Ajinomoto olarak Türkiye'ye 500 milyon TL'den fazla yatırım yapmış olduk. Ajinomoto'nun yaygın global ağı ve Ar-Ge gücü ile Türkiye'yi 5 yıl içinde önemli bir üs haline getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
Birisi ciksa da bizim istiraklerden bir tanesini alsa artik.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yer İmleri