Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Yatırım fonları tebliğine Türkiye Varlık Fonu da katıldı. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı

Değişiklikle, "Kurucu ve/veya yönetici tarafından katılma paylarının fon adına alım satımı esastır. Kurucu, fonun katılma paylarını kendi portföyüne dahil edebilir ve katılma paylarının satışına başlanmadan önce kurucu ve/veya yönetici tarafından fona avans tahsis edilebilir."

Aynı Tebliğin 17. maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi de, "Merkez Bankası, Hazine ve Maliye Bakanlığı, ipotek finansmanı kuruluşları ve Türkiye Varlık Fonu tarafından ihraç edilen para ve sermaye piyasası araçları için bu fıkrada yer alan sınırlamalar uygulanmaz. Ancak bu bent kapsamında tek bir varlığa yapılan yatırım, fon toplam değerinin yüzde 35'ini aşamaz" olarak değiştirildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    ithal olandan mı...

gümrük vergisi sıfırlanmışta
    Bakanın firma
    bir halt olacağı yok.

3. Ne anlamalıyız abi?

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yatırım fonları tebliğine Türkiye Varlık Fonu da katıldı. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı

Değişiklikle, "Kurucu ve/veya yönetici tarafından katılma paylarının fon adına alım satımı esastır. Kurucu, fonun katılma paylarını kendi portföyüne dahil edebilir ve katılma paylarının satışına başlanmadan önce kurucu ve/veya yönetici tarafından fona avans tahsis edilebilir."

Aynı Tebliğin 17. maddesinin birinci fıkrasının (d) bendi de, "Merkez Bankası, Hazine ve Maliye Bakanlığı, ipotek finansmanı kuruluşları ve Türkiye Varlık Fonu tarafından ihraç edilen para ve sermaye piyasası araçları için bu fıkrada yer alan sınırlamalar uygulanmaz. Ancak bu bent kapsamında tek bir varlığa yapılan yatırım, fon toplam değerinin yüzde 35'ini aşamaz" olarak değiştirildi.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Mansur Yavaş;"Bu şahsın senetteki imzasının sahte olduğu ortaya çıkmıştır. Asıl mağdur benim. "

Benim anladığım Necmettin Kesgin senedi M.Yavaş'ın gözü önünde imzalamamış önceden hazırlanmış bir senedi vermiş
    sonra da imza benim değil iddiasında bulunmuş..
    Bundan sakınmak için borçluya senedi kendi yazısıyla doldurtup imzalatmak en sağlamı..

Seçime 15 gün kala Mansur Yavaş’a böyle bir iddianame düzenlenmesi pek iyi niyetli bir hareket olmasa gerek :nötr:

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Bundan sakınmak için borçluya senedi kendi yazısıyla doldurtup imzalatmak en sağlamı..
    Gözünüzün önünde imzalaması en önemlisi

Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •