Hahahahaha koptum ya
Hahahahaha koptum ya
2.74 riski var. Oralarda bir süre debelenmesi mümkün. Demiştim ama 2.59 daki GAP dikkate değer... Buradan tepki gelebilir. Umarım yanılırım. İki olasılık var kötüsü 3 lere değdiğinde iyi haber yapıp vatandaşa mal çaktılar... Diğeri de haberlerdeki olumlu havayı görüp hisseye atlayan minik yatırımcıları ürkütüyorlar. Bekleyeceğiz çaresi yok.
YTD
Bu hisse spekülatörü muhtemelen başarılı olamadığını değerlendiriyorum hisse de sürekli operasyon yapıldığı izlenimindeyim küçük karlar için girip çıkıldığını düşünüyorum yatırımcısı nı bir yıllık performansında mutsuz ettiği ortada haber geçip mal çakan burada her haber 10 ila 14 kuruşluk primler ile kar Edenler burada birde birikimini burada tutan açığa satamayan açığa mal alamayan paçal bilmeyen insanlar burada bu hisseyi asla tavsiye etmem pis bir sarmaldayız kurtulmak ümidiyle.
Bugun endeks eksideydi farkindamisiniz ? Hisse hergun %2 koyacak hali yok 2.59 vs insanlari telasa sueukleyip panik yarattirir ve hic iyi bi soylem degil aahsi fikrim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maliyeti yukarılarda olan bizler bu fiyatlarda yapılan romantik teknik numaralarını maalesef izlemekteyiz şirketin başarısını değil bu hissede operasyon yapanların insafını bekleyerek.Bu endekste bu fiyat doğruysa düşük endeksteki o fiyat nedendi çok adaletsiz bir kazanç cebine koymuş olanların eminim bu dünyada da maliyetleri olucak benim gibi Allah'a havale etmiş kullardan birisinin duası tutarsa.Kendi adıma bu ahlı hisseden çıkmak için maliyetimi bekliyorum adını anmam.Hisseye buradan girmiş veya daha aşağıdan da girmiş tüm ortaklarım bol bol kazançlar inşaAllah.İyi akşamlar.
Yer İmleri