Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Tesekkurler News.
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Tcd dağılım için tekrar aradım ayın 8 ine kadar süremiz var o gün bildirilir dediler...
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Kolay olsa herkes buraya gelirdi üstadım. Ekmek aslanın ağzında.

Bu arada, takip listesindeki banka yoğun fonları çıkardım dostlarım. Yerine son dönemde gayet güzel performans göstermiş olan TKF ve YDI'yı ekledim. Endeksle birebir korelasyon halinde olan fonların takibinin bir anlamı yok. Yeni katılımcıların incelemesi maksadıyla her zamanki gibi linki aşağıya bırakıyorum.

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Bu arada, her ne kadar Erdoğan Trump görüşmesini bekleyeceğimi ifade etmiş olsam da HTT için bugün satış talimatı verdim. Çünkü para yarın 14.30 dan sonra gelecek ve ben TAU alış emrini ancak Cuma günü vermek zorunda kalıyorum. Biraz daha beklesem 1-2 tık daha vururdum gibi sanki ancak an itibariyle % 8.99 kârda olmanın verdiği bir stres de var. Ons'un ciddi bir destek olan 1.480 seviyesine yaklaşmış olması da ayrı bir neden. Hadi bakalım hayırlısı.
    her zaman olduğu gibi ufkumuzu açacak alternatifler sunuyorsunuz. emeğinize ve yüreğinize sağlık.

3.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    2 yillikta asagi 5 yillik yatay
    10 yillik yukar gidiyor saat 13 itibariyle
    2 yıllık tahvil ile kastedilen 21-04-21 kağıdı ise aşağı yönlü değil dünkü ortalamasının üzerinde.

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    E nasil yapiyorsunuz bunu .misal valorsuz bi kvba satis verilince 14.30 da hesaba geciyor...14.30 dan sonra ayni gun ppf nasil aliniyor .
    lucas sonunda sizde mi mevduat topiğini terkedip buraya geldiiniz. Orada dudu artık sohbeti daha da koyulaştırır. ppf ve kvba fonu valorsüzdür. Fonu sattığınız anda para hesabınıza geçer ve aynı anda diğer fonu alabilirsiniz. Olay bu.

5.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    2 yillikta asagi 5 yillik yatay
    10 yillik yukar gidiyor saat 13 itibariyle
    2 yıllık dün 14:00 itibariyle 12.13 ile kapanış yaptı aslında düşüş değil yükseliş yapmış durumda. Valörlülerde oran 12.28 gördü ve o orana göre düşüş yapmış görünüyor yani yanıltıcı bir durum.Bu gidişle bugün kvba dan çıkıp ppf ye veya valörsüz kısa vadeli kira sertifika fonlarına girip getiri arayacağız.

12.20.su an.ben bugunde kv deyim
     Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    2 yıllık dün 14:00 itibariyle 12.13 ile kapanış yaptı aslında düşüş değil yükseliş yapmış durumda. Valörlülerde oran 12.28 gördü ve o orana göre düşüş yapmış görünüyor yani yanıltıcı bir durum.Bu gidişle bugün kvba dan çıkıp ppf ye veya valörsüz kısa vadeli kira sertifika fonlarına girip getiri arayacağız.
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TCD'deki %1'lik günlük kayba büyük ihtimalle dünkü ons hareketi sebep oldu
    Dün saat 15.00'e kadar 1506 olan ons saat 19.00'da 1480'e düşmüştü
    4 saatte %2'ye varan kayıp yaşandı ons'ta
    ABD Çin görüşmeleri olumlu gibi olursa ons daha da geri gidebilir
    Gayet mümkün. Benimkisi % 1 temel % 99 teknik üzerine kurulu bir strateji. 1.555 seviyesine gelirse TUA pozisyonumuzu gözden geçiririz. Burayı geçmesi durumunda ilk hedef 1.700 civarı. Böyle bir durumda Dolar/TL 5.80 civarında kalsa bile gayet güzel bir getiri sağlama potansiyeli mevcut.

Kısa ve orta vadeli olarak cevabını aradığımız soru şu olacak dostlarım: Faiz düşüşünün sürmesi durumunda tahvillerden çıkacak olan para nereye gider ? Bunu bilen parayı vurur.

8.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Dünkü saat 14-00 itibarıyla kapanış ortalamasına bakarım (12,01 kapanış ortalaması) . Bir de saat 14-00 itibarıyla bugünkü kapanış ortalamasına bakarım.Şu anda 12,21 ile dünün üzerinde. Böylece de durumu değerlendiririm.

Sayfa 132/1000 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •