ok doru sylyorsunuz, bu kira sertifikalar (zellikle AIS ve YFV syrlyor dierlerine gre) ok dengesiz. Hangi dnem de ykseldiini hangi dnemlerde yerinde saydn bir trl bulamyorum. Bu da onlar kumar gibi yapyor. stne stlk islami artlar gz nnde bulunduu iin aldnz gn paray baka bir yerde deerlendirmiyorlar da 1 gnlk de yle kayp oluyor.
dostum u halde kendi adma konuuyorum, fonlarda yaptmz hata, gnlk dnmekte, fonla yatp fonla kalkmakta. endeks fonlar ve borlanma aralarnda byle dnlebilir ama tcd gibi bir fona yatrm yapyorsak biraz daha uzun vadeli dnmemiz gerekiyor ama bunu yapamyoruz. Veysel bey bouna demiyor en azndan aylk getirilere odaklann diye. ama biz ne yapyoruz? bir iki gn dnce "a kapy Veysel efendi, ben kyorum" diyoruzsanrm en azndan ay gibi bir sre ortamn nasl olacana dair bir ngr yapp ona gre hareket etmemiz gerekiyor, bol kazanlar dilerim
Kolay olsa herkes buraya gelirdi stadm.benim grdm manzara byle dostlar ve bu ahval ve erait iinde de fon yatrmcs olmann bir ka ay nce dndm kadar kolay olmadn anlam oluyorum.Ekmek aslann aznda.
Bu arada, takip listesindeki banka youn fonlar kardm dostlarm. Yerine son dnemde gayet gzel performans gstermi olan TKF ve YDI'y ekledim. Endeksle birebir korelasyon halinde olan fonlarn takibinin bir anlam yok. Yeni katlmclarn incelemesi maksadyla her zamanki gibi linki aaya brakyorum.
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
Bu arada, her ne kadar Erdoan Trump grmesini bekleyeceimi ifade etmi olsam da HTT iin bugn sat talimat verdim. nk para yarn 14.30 dan sonra gelecek ve ben TAU al emrini ancak Cuma gn vermek zorunda kalyorum. Biraz daha beklesem 1-2 tk daha vururdum gibi sanki ancak an itibariyle % 8.99 krda olmann verdii bir stres de var. Ons'un ciddi bir destek olan 1.480 seviyesine yaklam olmas da ayr bir neden. Hadi bakalm hayrls.
Tcd dalm iin tekrar aradm ayn 8 ine kadar sremiz var o gn bildirilir dediler...
Yer mleri