S400 tr ye girdigin an yaptirim gelir
Caatsa var kanunlar var orda
Hala doğruysa diolar
Abd den gelen bir aciklama direk ters yonde şüphe uyandıriyor
S400 tr ye girdigin an yaptirim gelir
Caatsa var kanunlar var orda
Hala doğruysa diolar
Abd den gelen bir aciklama direk ters yonde şüphe uyandıriyor
istediklerini yapsınlar.HAVA SAVUNMA SİSTEMİ mutlak bir ihtiyaçtır.an itibariyle ERMENİSTANIN bile 500 km. menzilli füzesi var.MALATYA ya kadar tüm şehirler kanımca menzilde.
gönül ister ki bu teknolojiye kendimiz sahip olsaydık ama bu iş uzun iş. kısa vadeli çözüm olarak başka seçeneğimiz yok gibi.
şu ANDA ÇEVRE ÜLKELERDEN GELECEK HER FÜZEYE AÇIK HALDEYİZ. bu savunma ihtiyacı uzun zaman önce halledilmeliydi..geç te olsa şimdi olması bile güzel.
hükümeti özellikle ekonomi ve atamalarda eleştiririm ama bu savunma konusunda bence sonuna kadar haklı.
bunların ciddiyeti kalmadı zaten..hep parmak sallayarak işi halletmişler..
bir noktadan sonra TÜRKİYEYİ tamamen kaybedip RUSYA nın müttefiki olmaya itmek ,onlar açısından çok daha riskli.
bir yere kadar gerdiyorlar,sonra baktılar olmuyor; kendi içlerinde İYİ POLİS KÖTÜ POLİSLE işi bağlıyorlar
2019 temmuz caatsa var haa rallisini hatirliyoruz
S400 ler geldi herkes satti uckagitci abd kurumlari aldi ralli oldu
Sayfalarca methiyeler duzulurdu burda
Abd de kurumlar var bağımsız onlar
Kisiler degil kurumlar...demokrasi var
Noldu sari geldi yerle bir etti makyajini akitti amerikan rüyasıcilarinin![]()
Caatsa rallisi mi covid dususu mu
Ben dun uzun zaman sonra ilk kez hisse sattim cok ucuz olmasina ragmen covid nedeniyle mart gibi cokmese de duzeltme yaptirabilir borsalara
Ama bu uckagitci abd lilerin s400 atışlariniz harikadi tebrik ederiz diyip s400 aktiflik rallisi baslatmalari da supriz olmaz
Hatta merril yalamasinin dunku alimlari 2. Şık icin daha fazla dusunmeme neden oldu.
2019 temmuz u hatirlayanlar vardir..s400 tr ye giris yapti diye hisse birakmamisti soysuz abd liler
baksanıza AZERBEYCANA her halde savunma sistemi yok ki; kendisinin 3 te biri kadar Ermenistan füze atıyor ve sivilleri katlediyor.
hava savunma sistemi mutlak koruyucu değil.benim bildiğim %90 koruyor.
Yer İmleri