Sayfa 132/898 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    ınsın cıksın kalbınız bozulmasın
    herkes ıstedıgını yazmakta serbest
    uzuncu olanların yanındayım

sevgıler
    Beklentim belki tutar belki tutmaz ama nisan mayıs aylarında 140-170 araiığından bedelsiz bölünürse hedefi kendi açımdan tutturmuş olacağım. Yola devam edip etmeme konusunu o zaman oturup değerlendireceğim. Yatırımların hangi aşamada olacağı kararımı etkileyecek
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. Bu hissede ben de dahil çalı arkasında durup fazla yazmayan çok arkadaş var. 4-5 senedir tutan arkadaşlar var. Şirketin şu ana kadar dediklerini yaptıklarını/yapmaya çalıştıklarını yatırımcı olduğunu düşünen tüm yatırımcılar gibi okuyorum, takip etmeye çalışıyorum kendimce. Değer yatırımı yapmaya çalışıyorum. Ama bunları yazınca da hisse güzellemesi yapıyor mevzuları oluşuyor. Ben bu şirkete uzun süredir güvenmişim bana kazandırdığı belli bundan sonrası için neden güvenmeyeyim. Şirketten "ben bu yatırımları yapamayacağım" sinyalini görürsem fikirlerim değişir sonrası için. Benim dediğim budur kendime. ytd.

3. Sabırsız yatırımcının elinden yine kaptılar malı
    üç gündür uğraşıyorlardı

4. Bayadır bu işlerden uzak kaldım zamanında ilk teşvik aldığı zaman sasayi buldum coin de daha cok kazanma hirsi beni uzak tuttu ve coinde yıkıldım çok şükür yeni bir defter yeni bir sayfa açtım sasayabu süreçte hep takip ettim hep pahalı dediler vergi karı dediler vb .ve ilk alımımı 82 lerden yaptım hikayesi var evet ama yönetim beni bu hisseye çeken milyarlar kar açıklayan borcu olmayan hisseler bile kazandır madi yönetim picligindenbilirim ama burada hep kazandırdı nasipse bizde artık kazanmaya başlarız değilse son kez denedim olmadı der geçerim ama ilerde sasa yüksek fiyatlar olurda denemez isem hep içimde kalacak . Herkesin cebine bolluk girsin insallh bereketli olsun ...artık aranızdayım...

5.  Alıntı Originally Posted by Kiralee Yazıyı Oku
    Bayadır bu işlerden uzak kaldım zamanında ilk teşvik aldığı zaman sasayi buldum coin de daha cok kazanma hirsi beni uzak tuttu ve coinde yıkıldım çok şükür yeni bir defter yeni bir sayfa açtım sasayabu süreçte hep takip ettim hep pahalı dediler vergi karı dediler vb .ve ilk alımımı 82 lerden yaptım hikayesi var evet ama yönetim beni bu hisseye çeken milyarlar kar açıklayan borcu olmayan hisseler bile kazandır madi yönetim picligindenbilirim ama burada hep kazandırdı nasipse bizde artık kazanmaya başlarız değilse son kez denedim olmadı der geçerim ama ilerde sasa yüksek fiyatlar olurda denemez isem hep içimde kalacak . Herkesin cebine bolluk girsin insallh bereketli olsun ...artık aranızdayım...
    Bahtınız açık kazancınız bol olsun

6.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    Bu hissede ben de dahil çalı arkasında durup fazla yazmayan çok arkadaş var. 4-5 senedir tutan arkadaşlar var. Şirketin şu ana kadar dediklerini yaptıklarını/yapmaya çalıştıklarını yatırımcı olduğunu düşünen tüm yatırımcılar gibi okuyorum, takip etmeye çalışıyorum kendimce. Değer yatırımı yapmaya çalışıyorum. Ama bunları yazınca da hisse güzellemesi yapıyor mevzuları oluşuyor. Ben bu şirkete uzun süredir güvenmişim bana kazandırdığı belli bundan sonrası için neden güvenmeyeyim. Şirketten "ben bu yatırımları yapamayacağım" sinyalini görürsem fikirlerim değişir sonrası için. Benim dediğim budur kendime. ytd.
    Katılıyorum size. Şirkete güvenmesek paramızı yatırmazdık

7. Günaydın
    itfo ile yatırım kanalında SASA konuşulmuş.
    yeni tanışacaklar için faydalı olabilir.
    1 saat 11 dak.

katılımcılar sayın Baki Özcan, sayın Semih Ayas, sayın Aykut Karahanlı.

bazı ana başlıklar:

Enerjisini kendi üretiyor peki başka ?
    Gesan dışında başka şirketler ile iş yapıyorlar mı
    Neden SASA çok yükseldi bu balon patlayacak deniyor
    Teşvik avantajları bitince sıkıntı olur mu
    Derviş Hikayesi
    Bölünme ve Temettü hakkındaki durum nedir
    SASA daha ne kadar gider, uçar mı batar mı patlar mı
    Yabancı ortak düşünülüyor mu, YARIN SASA ALINIR MI

gibi sorulara yanıt aranmış.

https://youtu.be/leDyQXEet7s

8. ben bu dünyanın hakimiyim