Sayfa 132/398 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Ben tüpraşfa ve froto da ağızlarının payını veriyorum.... Merak etme AMa ben bile sıkıldım..engelledim .
    Sorma sevgili Human...
    Düşman bellemişler bizi Ereğli'ye yatırım yaptık diye... Kıskandılar diyeceğim kıskanacak bir şey de yok ortada...

....

Bugün de iki üç hisse ile endeks yeşil, bu gidişle hepimizi faizci yapacak bunlar

Borsa'da da yapılacak bir sürü reform var, kimsenin ilgilendiği yok...
    Düştüğümüz yerden bile kalkamıyoruz.

2. Diyorum size bu aldı
    Altın buldu diye 60 dan aldı çöküşün başka açıklaması yok

3. Ateş seni çağırıyor fedor Tahta yeniden 43 44 lere gelirse bu fedor da fırsat bu fırsat diyip buralardan malı aynen yerine koyarsa yandı gülüm keten helva derim. 2 sene daha sürün dur . aaaaa ama dur ya. Yatırımcı dediğin gerekirse 5 sene yüzde 50 zararla oturmasını bilecek miş. Tamam o zaman .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Sorma sevgili Human...
    Düşman bellemişler bizi Ereğli'ye yatırım yaptık diye... Kıskandılar diyeceğim kıskanacak bir şey de yok ortada...

....

Bugün de iki üç hisse ile endeks yeşil, bu gidişle hepimizi faizci yapacak bunlar

Borsa'da da yapılacak bir sürü reform var, kimsenin ilgilendiği yok...
    Düştüğümüz yerden bile kalkamıyoruz.
    .... az kaldı bence az... biraz daha sabır..
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5. Saka bir yana fedor kardeşim takılıyorum
    Hisselerinizin akp tarafından bofa aracılığı ile hergun hunharca satılmasını izlediğiniz sürece borsadan birsey beklemeyin
    Bankofakp nin aylardır hergun sattığı milyonlarca lot hissenin içinde sizinkiler de var !!

6. NEyse sildim, biz yine efendiliğimizi bozmayalım. Kötü ile kötü olmayalım...

EREGL günlük, bu takasın belki de tek güzel tarafı Oyak Yatırımın en iyi alıcı olması, başka da birşey yok!

8. Bazı yetişkinler olur ya tavır ve hareketlerine bakınca çocuklukta ilgi alaka görmemiş veya şiddet görmüş olduğunu hissedersiniz.

Sayfa 132/398 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •