Sayfa 132/168 İlkİlk ... 3282122130131132133134142 ... SonSon
Arama sonucu : 1339 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Viop LXV

1. Geçen twitte birini gördüm birikmiş parasıyla 2 yıl önce girmiş 500 binden kalmış 100 bini insanlar çoğu hissede özellikle halka arz edilen kalıcı zarar yazmış kurtarması mümkün degil intihar hikayeleri duyuyoruz

Ama dio ki düşüşe izin verilmez
    Beynine sıçayım

2. Borsada ki seviye dolar in artışını dikkate alırsak 7500-8000 gibi şuan.

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Reel sektor durumu borsada 2 gundur fiyatlanmaya basladi.
    Gelecek GREV dalgasi da sirketleri zorlayacak..GUBRF, 1 ay sonra grev ve kapanma riskine Karsi satis yedigi yaziliyor..

FROTO 13 GUN 2 arti, 11 gun eksi kapatmis.
    En iyileri boyleyse, digerlerine bakma!

5 milyar usd zorlunun bankalara borcu, Bankalarda canli gozukuyor. Kartopu gibi buyumus odenemeyecek banka borclarina sahip 2 grup... Bankalari zora sokar..
    FROTO düşemez diye kaide mi var? O zaman bu ara IZFAS yükselmiş sana kalsa en iyi şirket o sen git onu al.

Zorlunun vestel 80-100 vesbe 20 lerin üzerinde iken bu borcu yokmuydu? Hiç bir şey olmaz en kötü de satmak zorunda kalır. Ha bana kalırsa Nafizin huyunu tüm piyasa bilir bir sen öğrenememişsin o da ayrı konu.

2. grup kimmiş borcu olan onu da yazıver.

Buralarda seni bildim bileli hep yanlış minvalde kendi pozisyonuna göre olanı biraz desteksiz atarak destekleme yazıları yazıyorsun hep.

Ama sende suç yok bu iktidar yanlısı ekibin borsayı borsalıktan çıkardığı için oluyor hep bunlar. Ama bu ülkede yapılan yanlış eninde sonunda hiçkimsenin yanına kalmaz.Sen devlet uyuyor sanırsın. Beni siyaset işine de sokmayın benim Devlet diyerek kast ettiğim mevcut iktidar falanda değil.

Halbuki adam gibi finans piyasası bir ülkenin en kolay kalkınabilmesinin temeli.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 31-05-2025 saat: 13:44.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

bakın arkadaşlar ben TRADER'ım....
    ben öyle tek yöne saplanıp kalmam...
    grafiklerime göre gün gelir yukarı derim, gün gelir aşağı

09.05.2025'te bunu söyledim

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Hadi gözünüz aydın
    9270 üstünde 20 dk kaldık
    Çıtak dayu 1 puan bile alamaz artık
    Boğaların tahtalara it gibi saldırmaları an meselesi
    9350 te olur... 40 ta olur... 50 de ��
    9777'ye gitti

ama aynı zamanda 10:05.2025'te bunuda söyledim

9270'yi geçti diye 11000'e gider anlamayacaksın mesajımı

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hadi üşenmeyeyim , onuda çizeyim

8500 'e çok yaklaşmadan son 1 kere bi 8'li rakam yakabilir

ondan sonra 9900 ün üzerine geçip 10100--10200 leri zorlayacaktır...

UNUTMAYIN bu hareket yalandır... sırtındaki şortçuyu dökmek için yapılacak hamledir.

çünkü: bist orta vade de 9900'i asla geçemez

en sağdaki sarı direk neyin nesi peki ?

umutlar iyice kırılır... herkes şorta inandırılır... işte o zaman o direk atılır...

onun zamanı bilinmez, PALA bilir onu... 4 ay sonrada olabilir, 1 sene sonrada
    bunu yazdık diye 2 kişide saldırdı bize...

''11900'e 12900'e gittiğinde görecem seni çıtak ...'' minvalinde... hee gitti 11900'e

ve 23.05.2025'te söylediğim

https://www.hisse.net/topluluk/showt...60239&page=978

vadeli 10800 iken yazıldı... şimdi 10200

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsada ki seviye dolar in artışını dikkate alırsak 7500-8000 gibi şuan.
    mehmet şimşek atanmadan önce bir kesimde 190 USD endeksten mallanma sevdası vardı. O ara 207 USD iğne attı bu arkadaşlar mallanamadı. Onlarda bu sevdalar hep var olur olmaz bilmem.

Vatandaşın ekonomisi cidden berbat maalesef bunun savunulacak yeri yok. Ama şirketler öyle değil.O bilançoların çoğu makyaj yalan dolan. Çoğunda elde edilen cirolara edilen karlara bakın % 40-50 faizin olduğu yerde en iyileri % 10 kar ediyor güya cirolarına göre tam bir komedi. Yarın bir gün bu enflasyon muhasebesi işi ortadan kalkınca ancak anlayabileceğiz ne ne değildir.

Borsa nereye düşer şu olmaz bu olmaz demem. Şu gün bir çok şirket kimse kusurabakmasın ben USD bazlı grafikleri kayda alıcam yatırım yapılacak yerlerde. Ha yarın daha düşer mi işin içine siyaset girdi mi herşey olur. Ama bunu daha önce ASELS için yazdım 1 yıla yakın laf yedim.0,55-0,60 USD civarından EREGL alan adam orta uzun vade USD bazında en az * 3 kazanmazsa yansın bu borsa.21,34 te gap kaldı. Ha bu *3 ü de kazanacak sabrı çoğu kişi gösteremez. Borsacı adam boş konuşmaz analiz yapar sonrada analizinin gerektirdiğini.

Endeksin dibinde yandık bittik kül olduk edebiyatı yapanları zirvede coşku verenleri dikkate almamak lazım.

İyi mal ucuza ancak kötü zamanda alınır.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

günün en güzel gönderisini yazıp gideyim

VOP taktasında birbirine giren, ÇITAK DAYU ile MERT ABİ

nezarette sulh olur... puahahahaa

https://www.facebook.com/reel/1852231875534358

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Borsayı tutuyor dediği iş yatırımın 4 5 vadedir 200 bin üstü shortu var istisnasiz böyle bir short ağırlığı vob tarihinde yok
    Böyle spastikler yüzünden foruma ilgi azaldı insanın poz görüş yazasi da gelmiyor
    Eskiden akıllı insanlar vardı burda 2 3 spastik 23 tasak jo kaldı foruma ilgi neden düştü deniyor sonra
    Herşeyi çok biliyorsun da o short pozisyonlar kimin onu mu bilmiyorsun. Bak sakın bana TVF falan yazıp üfürmeye de kalkma yaz bakalım o shortlar kimin neyi ne kadar biliyorsun görelim.

8. Bugün IBB'de 6.dalga deniyor.
    Anket:
    Sizce kaç dalga daha sürer?

Sayfa 132/168 İlkİlk ... 3282122130131132133134142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •