Originally Posted by
keremalkm
Reel sektor durumu borsada 2 gundur fiyatlanmaya basladi.
Gelecek GREV dalgasi da sirketleri zorlayacak..GUBRF, 1 ay sonra grev ve kapanma riskine Karsi satis yedigi yaziliyor..
FROTO 13 GUN 2 arti, 11 gun eksi kapatmis.
En iyileri boyleyse, digerlerine bakma!
5 milyar usd zorlunun bankalara borcu, Bankalarda canli gozukuyor. Kartopu gibi buyumus odenemeyecek banka borclarina sahip 2 grup... Bankalari zora sokar..
FROTO düşemez diye kaide mi var? O zaman bu ara IZFAS yükselmiş sana kalsa en iyi şirket o sen git onu al.
Zorlunun vestel 80-100 vesbe 20 lerin üzerinde iken bu borcu yokmuydu? Hiç bir şey olmaz en kötü de satmak zorunda kalır. Ha bana kalırsa Nafizin huyunu tüm piyasa bilir bir sen öğrenememişsin o da ayrı konu.
2. grup kimmiş borcu olan onu da yazıver.
Buralarda seni bildim bileli hep yanlış minvalde kendi pozisyonuna göre olanı biraz desteksiz atarak destekleme yazıları yazıyorsun hep.
Ama sende suç yok bu iktidar yanlısı ekibin borsayı borsalıktan çıkardığı için oluyor hep bunlar. Ama bu ülkede yapılan yanlış eninde sonunda hiçkimsenin yanına kalmaz.Sen devlet uyuyor sanırsın. Beni siyaset işine de sokmayın benim Devlet diyerek kast ettiğim mevcut iktidar falanda değil.
Halbuki adam gibi finans piyasası bir ülkenin en kolay kalkınabilmesinin temeli.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 31-05-2025 saat: 13:44.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri