Sayfa 1327/1527 İlkİlk ... 32782712271277131713251326132713281329133713771427 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 10,609 - 10,616 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by ERCAN42 Yazıyı Oku
    Petkim de grafik şurdan döner burdan gider diye kendinizi kandırmayın. hırsızlar takımı orada çete kurmuş ocak ayında 93 milyon al subat bilanço öncesi ve sonrası mal sat deli gibi son iki gün 53 milyon yabancı satıyor adamlar var yıllık 870 milyon karı begenmiyor aynısı thyao oldu artı yaptı bu azeriler meydanı boş bulmuş devlette çanak tutuyor
    Petkim'e yazık ettiler hocam...
    Yabancı 2 günde acımadan sattı...
    Ama orada da Azeriler çiftlik moduna aldı... sürekli aynı açıklamalar , reklamlar...
    Bakalım Star 2. Çeyrek sonu tam kapasiteye geçecek mi?
    Son çeyrekteki tüm fiyat dezavantajlarını stok - hammadde maliyetlerini minimuma çekerek avantaja çevirebilirler...
    Ama işte ya Azeri kardeşler???
    İnşallah zararı olanlar tez zamanda çıkarır zararını...

2.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku

İpeke yatay desteğe çarpıp dönmüş 240dklık grafiğe göre. Hedef 5.61 görünüyor burada. Olasılık yüzde 60

Sent from my iPhone
    Merhabalar zahmet olmazsa bir de aygaz paylaşabilir misiniz teşekkür ederim

3.  Alıntı Originally Posted by Kompresör Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler 1.78 yüksek hacimli bir şekilde kırıldı ve 1.81 kapattık bundan sonra yükseliş momentumu yavaşlar mı acaba yoksa daha yukarıları mümkün müdür?

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hocam, hissede biraz garip durumlar görünce ben çıktım. Malum kurum geldi ortalık karışmasından cekindim ve çıktım. Daha aşağıdan çıktım. Ben alırken 1.9x fiyatları görür diye düşünüyordum. 1.76 civarı stopla devam edilebilir. Ama kesin stop uyulamalı. 1.82 üstü güzelleşir. Üstü bence 1.94 civarı direnç var. Orayı görür diye düşünüyorum. Buradaki saygıdeğer hocalarım daha iyi bilir, benim bakış açım bu.
    Bu yorumları yapabilmemde en büyük katkı deniz hocamadir, çok teşekkürler Deniz hocam. Umarım doğru yorumladim,

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.

4.  Alıntı Originally Posted by Cenevreli Yazıyı Oku
    Merhabalar zahmet olmazsa bir de aygaz paylaşabilir misiniz teşekkür ederim
    Merhaba her hisseye çizmiyor maalesef. Çizenleri atmaya çalışıyorum. Aldım ekranıma çizerse gönderirim

Sent from my iPhone

5.  Alıntı Originally Posted by Sirenama Yazıyı Oku
    Hocam, hissede biraz garip durumlar görünce ben çıktım. Malum kurum geldi ortalık karışmasından cekindim ve çıktım. Daha aşağıdan çıktım. Ben alırken 1.9x fiyatları görür diye düşünüyordum. 1.76 civarı stopla devam edilebilir. Ama kesin stop uyulamalı. 1.82 üstü güzelleşir. Üstü bence 1.94 civarı direnç var. Orayı görür diye düşünüyorum. Buradaki saygıdeğer hocalarım daha iyi bilir, benim bakış açım bu.
    Bu yorumları yapabilmemde en büyük katkı deniz hocamadir, çok teşekkürler Deniz hocam. Umarım doğru yorumladim,

Hisse konusunda kesinlikle ytd. Kendi kararınızı kendiniz verin. Kendi paranızı kendiniz harcayıp mutlu olun.
    Çok teşekkür ediyorum,iyi geceler herkese.

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by Ferhat_30 Yazıyı Oku
    Kıymetli üstadlarım. Sizlerden istirhamım,müsait olduğunuzda KARSAN hakkında yorumunuzu bir grafikle alabilirmiyim? Kozaa nın yarısını Karsan a değiştirdim. amacım Kozaa lotunu artırmak, madem zararımı kurtaramıyorum bari lot artırayım diye düşündüm. Fakat karsanı kozaa ya çevireceğim hamle zamanını bir türlü belirleyemedim, teknik ve temel bilgim çok iyi olmadığı için, takip ettiğim kadarıyla 2.20 civarına kadar gidebileceği. Kıymetli yorumlarınızdan ve bilgilerinizden istifade etmek istiyorum. Sayın nigtbirdss size de ayrıyeten teşekkürlerimi sunuyorum. âËÅ“º

Karsan Otomotiv >>> 2,10 a yaklaşırken tetikte olmakta fayda var... (Güçlü düzeltmeye müsait bölge)

7.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Merhaba her hisseye çizmiyor maalesef. Çizenleri atmaya çalışıyorum. Aldım ekranıma çizerse gönderirim

Sent from my iPhone
    Teşekkür ederim.

8. iyi geceler. Algyo grafik ve yorum paylaşırmısınız zahmet olmazsa

Sayfa 1327/1527 İlkİlk ... 32782712271277131713251326132713281329133713771427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •