-
*fed/kaplan, "basit bir vergi indirimi ekonomiyi kısa vadede büyütür"
*fed/kaplan, "vergi reformunun ekonomiye yardım edebileceğini düşünüyorum"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*atlanta fed başkanı bostic, "istihdam piyasası güçlü, şirketler gerekli niteliklere sahip personel bulmakta zorluk yaşıyorlar"
*atlanta fed başkanı bostic, "nitelikli eleman bulmakta zorluklar işletme yatırımlarını sınırlıyor olabilir"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*abd/cohn, "vergi indiimi ekonomik bülümenin devam etmesi için zaruri"
*abd/cohn, "abd'de işletme vergileri yapısı çok yüksek"
*abd/cohn, "başkan trump yüzde 2 büyümeden mutlu değil"
*abd/cohn, "abd'de büyüme vergi indirimleri ve regülasyonların gevşetilmesiyle yüzde 3'ü aşabilir"
-
*sovecon, rusya için 2017 buğday üretim tahminini 1,8 milyon ton artırarak 82,9 milyon tona çıkardı
-
*kanada'da eylül'de ıvey mevsimsel düzeltilmemiş pmı 68,6
*kanada'da eylül'de ıvey mevsimsel düzeltilmiş pmı 59,6
-
*abd'de ağustos'ta toptan stoklar %0,9 (beklenti %1,0)
-
*katalonya bağımnsızlık hareketi, "salı günü için bağımsızlık deklarasyonu üzerinde aktif şekilde çalışıyoruz"
*katalonya bağımnsızlık hareketi, "bağımsızlık deklarasyonunu ertelemeye yönelik her hangi bir senaryo üzerinde çalışmıyoruz"
-
*hazine: Nakit dengesi eylül'de 9 milyar 853 milyon tl açık verdi
*hazine: Faiz dışı denge eylül'de 1 milyar 642 milyon tl açık verdi
*hazine: Nakit dengesi ocak-eylül'de döneminde 40 milyar 400 milyon tl açık verdi
*hazine: Faiz dışı denge ocak-eylül'de döneminde 5 milyar 106 milyon tl açık verdi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri