Ben burda bu kadar güçlü bir şirkete yakışmıyor dediğimde aldığınız temettüler yetmiyormu diyenler nerelerde acaba. Tamam temettü veriyorda insanın ağzına bir parmak bal veriyor sonra kaşıkla geri alıyor.
6 falan hayal oldu gibi. Fazla bekletiyor. Tadı kalmadı. Tecrübeliler demişti zaten ne öldürür ne güldürür diye. Gemiden atlayıp kurtulacaz gayrı. Başka fırsatlar kaçıyor...
Yarım saatte sonuç almayı bekleyen kardeşler kumda oynayabilir. Yatırım yapın evcilik oynamayın. Eliyle de balık tutabilir sığ suda, canları nasıl isterse.
Enka sağlam bana göre, çok kazandırmaz ama dip de yapmaz.
Açgözlü kardeşler bildikleri güzel hisselerde risk alabilirler.
Geri alım çözüm olmadıysa şirket başka bir yol deneyecektir elbet. Hisseye sahip çıktığını görüyoruz, paniğe gerek yok.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temettü dediğin 2017 içinde iki defa toplam %6.45 BÜRÜT vermiş. Mevduat faizinin % 14 olduğu bir ülkede laf-ı güzaf. Senet artmamış ki (sadece % 10 cuk ) Borsa neredeyse % 90 artmışken. Yani sonuç olarak HÜSRAN ve KÜLLİYEN ZARAR. Ben bilgi ile konuşurum burada olduğu gibi. Bu matematik hesabını yapamayanlar bu senet de kalır. Bundan sonra da bu forumda dilsizim artık.
Evet bende demistim temettu veriyo yetmezmi diye ben 10 senedir enkada takilirdim 110 tl karla ayrildim uzuncuysan saglam ama bu ay alayim 1 ay sonra cebini dolduruyum dersen uzak dur 10 senedir ne tavan ne taban gordum kaybettirmez faize yatirsan ayni sekilde kazanirsin ben enkaya girdigim gun enka ve erbos ayni fiyattaydi herkez kendi karar verir
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kazandıran UZUN VADELİ Senet mi deniniz ? Bakınız TUPRAS. FAZLA SÖZE GEREK YOK.tuprs.jpg
Ky yatirimci olsaydi bu kadar cikmazdi inan
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri