Sayfa 133/855 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Bu nekadardır sürüyor mahkeme süreci bilginiz varmı hocam haber. Nezaman düşer sizce mal iteliyecek olsa düşdüğü yerden buraya niye gelsin

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Benim bahsettiğim şu anda İBB MECLİSİnde onayda olan Pendik NİP...MİPAZ arazisinide kapsıyor...1/5000 lik Nazım İmar Planı...

22054 PİN kodlu plan...

Mahkemesi ayrı bir konu...

2.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Benim bahsettiğim şu anda İBB MECLİSİnde onayda olan Pendik NİP...MİPAZ arazisinide kapsıyor...1/5000 lik Nazım İmar Planı...

22054 PİN kodlu plan...

Mahkemesi ayrı bir konu...
    Hocam bu imar işi nezaman hal olur bi zaman bilginiz varmı süreç nekadardır beklemede çıkma ihtimali nedir çıkar mı sizce

3.  Alıntı Originally Posted by kzlkan55 Yazıyı Oku
    Hocam bu imar işi nezaman hal olur bi zaman bilginiz varmı süreç nekadardır beklemede çıkma ihtimali nedir çıkar mı sizce

Biz küçük yatırımcılar, bu dosyadan 2016 yıl sonuFaaliyet Raporuyla haberdar olduk, 2017 Şubat da. Halbuki 2016 içinde İBB MECLİSİ ne değerlendirme ve onay için sunulmuş...

Son 10-15 günde MİPAZ tahtasında adeta 5-10 kademe, birçok kez kazınarak hisse alındı.

Birçok kişi bu hareketi, NİP nın Meclisden geçtiği şeklinde yorumladı..

Mipaz Yatırımcı İlişkikeri Yetkilisi ne sordum, "Biz ancak askıya çıkarsa Kap ta açıklarız" dedi. Onaylanıp onaylanmadığı hususunda renk vermedi...

Daha öncede yazdım, ben rüyamda Meclis onayından geçtiğini, imzaların tamamlanma işleminin devam ettiğini, yatişirse bayram öncesinde, yetişmezse Bayram sonrasında askıya çıkacağı gördüm.. Ama aç tavuk rüyasında darı ambarında olduğunu görürmüş, misali...Sadece rüya...)))

Mipaz, bu plan çalışmasını bile 2016 içinde değil, birçok ay üzerinden geçtikten sonra, Değerleme Uzmanının Pendik Belediyesine durumu sorması üzerine, (sanırım 6 Kasımdı tarihi) "Belediyenin verdiği cevapdan öğrendiğimize göre" diyerek, Faaliyet Raporu içinde yazdı...

Sözkonusu NİP nın içeriğini de açıklamıyor, ama bildikleri kesin... Bilmemeleri mümkün değil, 2.093.000 m2 parsel içinde 1.720.521 m2 arazin olacak, bu araziyide kapsayan İmar çalışması olacak, mal sahibi olarak bu hususlarda belediye bilgi verir, vermek zorundadır..Bildikleri halde İmar detaylarını açıklamıyorlar... Ama 2016 da yüzbinlerce m2 ve 2017 de yine 148.000 küsür m2 yi üzerine geçiriyorlar... Arazi toplamaya devam...

Tamam topla kardeşim, sonunda ortağız.. Sen kazanırsan bizde kazanırız...

Ama bildiğin içeriği bizede açıkla, daa...

İlla da askı... Ne askıymış yavvv..Meraktan gözüme uyku girmiyor, rüyada göremiyorum ki, uyuyamadığım için...))

4.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Bugün hem aşağı -%10,hem de yukarı +%10 a devre kesici geldi,,,enteresan bir gün oldu.
    Eskisin burda olimpik forum sanki senin onceki profil foton findikmiydi? =))) konu disi oldu kusura bakmayin=)

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by temel analiz 1 Yazıyı Oku
    Biz küçük yatırımcılar, bu dosyadan 2016 yıl sonuFaaliyet Raporuyla haberdar olduk, 2017 Şubat da. Halbuki 2016 içinde İBB MECLİSİ ne değerlendirme ve onay için sunulmuş...

Son 10-15 günde MİPAZ tahtasında adeta 5-10 kademe, birçok kez kazınarak hisse alındı.

Birçok kişi bu hareketi, NİP nın Meclisden geçtiği şeklinde yorumladı..

Mipaz Yatırımcı İlişkikeri Yetkilisi ne sordum, "Biz ancak askıya çıkarsa Kap ta açıklarız" dedi. Onaylanıp onaylanmadığı hususunda renk vermedi...

Daha öncede yazdım, ben rüyamda Meclis onayından geçtiğini, imzaların tamamlanma işleminin devam ettiğini, yatişirse bayram öncesinde, yetişmezse Bayram sonrasında askıya çıkacağı gördüm.. Ama aç tavuk rüyasında darı ambarında olduğunu görürmüş, misali...Sadece rüya...)))

Mipaz, bu plan çalışmasını bile 2016 içinde değil, birçok ay üzerinden geçtikten sonra, Değerleme Uzmanının Pendik Belediyesine durumu sorması üzerine, (sanırım 6 Kasımdı tarihi) "Belediyenin verdiği cevapdan öğrendiğimize göre" diyerek, Faaliyet Raporu içinde yazdı...

Sözkonusu NİP nın içeriğini de açıklamıyor, ama bildikleri kesin... Bilmemeleri mümkün değil, 2.093.000 m2 parsel içinde 1.720.521 m2 arazin olacak, bu araziyide kapsayan İmar çalışması olacak, mal sahibi olarak bu hususlarda belediye bilgi verir, vermek zorundadır..Bildikleri halde İmar detaylarını açıklamıyorlar... Ama 2016 da yüzbinlerce m2 ve 2017 de yine 148.000 küsür m2 yi üzerine geçiriyorlar... Arazi toplamaya devam...

Tamam topla kardeşim, sonunda ortağız.. Sen kazanırsan bizde kazanırız...

Ama bildiğin içeriği bizede açıkla, daa...

İlla da askı... Ne askıymış yavvv..Meraktan gözüme uyku girmiyor, rüyada göremiyorum ki, uyuyamadığım için...))
    Tşk hocam işallah haber bayram olmadan olumlu düşerde tam bayram yaparız o tavan gider sanırım bizimkine hayek iş de...

6. Aminnnn, inşallah...

7. Pasta borek corek boyoz yok mu sn olimpik forum

8. Simit olsun madem

Sayfa 133/855 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •