Sayfa 133/337 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 2696 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: LOGO - Logo Yazılım

1.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Evet dün açıklanan veriyi görüp sabah logo alırsan o kadar kolay değil,ama eğer hisse elindeyse mevzu gayet açık yabancının yüzde 65 den 52 ye düştüğü bistte senin hissede pozisyon arttiriyorsa bu beğenilecek bir gelişmedir. Tabi yabancı gerçek yabanciysa
    Çok güvendiğiniz yabancı alışını bakış açınız değişti galiba morallerinizi bozuk gördüm

2.  Alıntı Originally Posted by Egem Yazıyı Oku
    Çok güvendiğiniz yabancı alışını bakış açınız değişti galiba morallerinizi bozuk gördüm
    Kısa pozisyonda olan lotlarim için moralim bozuk beş kuruş kazandirmamaya baskilaniyor hisse,uzun vadeli görüşüm değişmedi,sektöre ve firmaya güveniyorum. Yabancı verisi de Mayıs ayında girenlerin verisi bu fiyatlardan pozisyon almalarini hisse adına olumlu görüyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Kısa pozisyonda olan lotlarim için moralim bozuk beş kuruş kazandirmamaya baskilaniyor hisse,uzun vadeli görüşüm değişmedi,sektöre ve firmaya güveniyorum. Yabancı verisi de Mayıs ayında girenlerin verisi bu fiyatlardan pozisyon almalarini hisse adına olumlu görüyorum.
    O zaman ben size moral vereyim yayı ne kadar gerersen ok o kadar uzağa gider

4. İnşallah dediğiniz gibi olur

5. bu aptal spek nasıl bir hesap peşinde,iyicene bağladı bizi...

6. Tahta çok sığ,citi de satici da alan yok diye mi ne pek de satmamisti öğlen bir pasta gördüm. Böyle zamanlarda beklemekten başka çare yok sayın Egem in dediği gibi bı yerden ziplamasini bekleyecez el mahkum, bakalım mükafatı olacak mı

7. inşallah,batık hisseler nerelere uçtu,bizimki hala emeklemede...

8.  Alıntı Originally Posted by hürriyet Yazıyı Oku
    inşallah,batık hisseler nerelere uçtu,bizimki hala emeklemede...
    Malasef öyle burası türk borsası burada para batık şirketlerde öz sermayesi bitik şirketlerde kar eden şirket sevilmez bir tanı kiti üret ralli gelir bir antibakteriyel bez üret şov yapar bir bedelsiz ver uzay mekiği olur bir arsa sat zaten kopar yabacı ortak de zaten para saymamakinesi ayarla argeye yatırım hiç sevilmez katma değeri yüksek ürün hiç hoşlarına gitmez bizimkilerin

Sayfa 133/337 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •