Sayfa 133/483 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 3859 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: PKENT - Petrokent Turizm

yokmuydu bi 10 lotla yeşil yakacak yahu bu konuda uzman arkadaşlar vardı nereye kayboldular bak 48 oldu

2.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    yokmuydu bi 10 lotla yeşil yakacak yahu bu konuda uzman arkadaşlar vardı nereye kayboldular bak 48 oldu
    Senin o 10 lot diyerek dalga geçtiğin insanlar hiç olmazsa bişeyler yapmaya çalışıyor. Bugünkü işlemin 33 lotu bana ait alım. 48.60 da kalanlarda benim.su taşıyan karınca misali biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz.peki sen ne yapıyorsun.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by hgarip Yazıyı Oku
    Senin o 10 lot diyerek dalga geçtiğin insanlar hiç olmazsa bişeyler yapmaya çalışıyor. Bugünkü işlemin 33 lotu bana ait alım. 48.60 da kalanlarda benim.su taşıyan karınca misali biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz.peki sen ne yapıyorsun.

iyi aferin sana devam et ben yapacağımı yapmışım yükümü almışım tahtayı kendi haline bırakıyorum sırf yeşil yakmak için 10 lot alan kişi yapsa yapsa tahtayı kıllandırır aynı gemideyiz ben diyorum ki laf olsun diye tahtayı kıllandırmayın kendi haline bırakın sabırlı olun su akar yolunu bulur kaç seneden beri bekliyoruz eğer dediğinizle bişey olsaydı bi gün 10 lotla yüzde 7 artı ertesi gün 10 lotla yüzde 7 eksi yapmazdı malesef yaptığınız su taşıyan karınca değil yangına körükle giden ejderha misali oluyor neyse sen hala su taşıyan karınca ol unutma bize sel lazım karıncadan eser bırakmaz işte ozaman önüne ne çıkarsa alır götürür

Alıntı Originally Posted by hgarip Yazıyı Oku

daha ne yapıcam böyle bi tahtaya hatırı sayılır yatırım yapmışım kaç yıldır bekliyoruz bu saatten sonra yapması gereken patron

ulan deli pedro bak dolar 7 lira yabancılar sudan ucuz tatil yapici hadi gene sürümden kazanici şimdi değilse ne zaman

6. En pacoz yabancılar bile deli gibi tatil yapıyorlar. Gurbetçilerin yüzde 90 i tatil beldelerinde ama biz sürtünmeye devam

Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hisse coşkusu bu olsa gerek....

8. Takaslarda cuma günü 1470 lot tera'dan gedik yatırıma geçmiş görünüyor. Oysa görünürde öyle bir işlem olmadı. Başka görebilen var mi?

SM-A310F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 133/483 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •