Yani demem odur ki.. her çizgide varım...
Biz yine de, yorumsuz ve tarafsız olarak, Nuh' un Ankara makarnasının grafiğini, istediğimiz gibi değilde, olduğu gibi yayınlayalım ve
kimsenin kanına girmeyelim.
Adamın % 3,44 oranında senedi varmış yanına 3,918 lot daha ilave ettim diye yazı göndermiş. (11,419 TL)
ortalama ile..
% 3,44 demek 5,160,000 lot malı var demek.. 3,918 lot un in 1316 kat malı var ve yetmemiş daha da almış.
Algı yaratmaya çalışıyor..
Yahu insaf bre.. Bilanço... elinizde, Yönetim elinizde...Gözünüz hala şurdaki 3-5 bin lotu olan insanların parasında.
10 senedir Malı ezmişsin, bir de gelip malı kaptım diye yayın yapıyorsun..
İçerden öğrenenlerin trade yapmasının etik olmadığına değil, gelip bir de alay etmelerine yanarım....
![]()
Göstergeler çok yükseldi biraz buralarda bekletip göstergeleri düşürecek. Sonra yola devam.lagunaya katılıyorum. Her yıl 150_200 milyon kazanan,çok değerli arazileri olan,oteli,limanı olan devasa bir şirket aslında. Aslan cimento dan çok fazlası var.bence 10 yıldır yukselememesinin nedeni ortaklar arasındaki anlaşmazlık tı.senedi bu nedenle yukseltmediler.uzun bir dönem partaş la mahkemelik oldular.partaş heralde yüzde 17 hisseye sahip.bence sorun bu olabilir.birbirlerinden çekiniyor olabilirler.ama artık mızrak çuvala sığmıyor. Yeniden değerleme yapsalar en az 30 lu fiyatlarda olması lazım. 9 yıldır bu senet teyim .öyle 1_2 liralık artışlar beni kesmez.sonuç beklemeye devam.yazdiklarim yatırım tav.değildir.
Endekste düzeldi inşallah yolumuz açık
buralarda böyle ufak ufak yükseldiğine neden daha hızlı gitmediğine kafa yormamak lazım.
eteğindeki taşları silkelemek için mecburen bunu yapmak zorunda. tam endeks 120 bine gelmiş zirve yapmış hazır kar etmişken sattırma derdindeler. hele 12,50 leri geçsin nasıl devre kesiciler geliyor hep beraber göreceğiz inşallah. y.t.d.
yada ben kendimi öyle kandırıyorum![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri