Şuan vadeli : 111.525 kabaca +1.39 oldu
Du bakalım ne olacak
Yurtdisindan negatif ayristik. Iki gunde dow dax yuzde 10 gitti biz yuzde 5 yukseldik.
Son gunlerde gelismekte olan ulkelerin bu surecten cok daha fazla zarar gorecegini soyluyorlar ve beklentiler iyice bozulmus durumda. Diger tarafta petrol cds ve dovizde baski kuruyor endekse.
iki gap ile ciddi bir hareketlilik getirdi..güzel volatilite oldu..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Çok kişi bence stop oldu bugün yazmıyorlar ama inanıyorum öyle
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
hisseyı satan yabancı dolar aldı gıdıyor...aldıkca dolar yukselıo......
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Sayın Desperado ve sayın Cautionary ve ikinizin son yazdıkları vesilesiyle EW tukaka diyen forumdaşlar…
Bu bir disiplin zor ve yanılma payı da yüksek bir disiplin. Bu topicte veya başka topiclerde bu disiplini kendilerince yorumlayanlar mevcut. Farklı disiplin kullananlar da yöntemlerini açık etmemeye çalışarak çok ucuz çok pahalı tırları yanaştırmalı veya tırları boşaltmalı cümleleriyle katkı sağlamaya çalışıyorlar. Hepsinin ellerine sağlık onlardan da emin olun yararlanıyorum. Farklı yaklaşımlar ve beklentilerin paylaşımıyla bir fikir edinmeye çalışıyoruz.(bu arada bazen beklentilerime ben bile gülüyorum sizin gülmeniz normal) Herkese iyi tradeler…
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Yer İmleri