Sayfa 133/996 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 7963 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Viop - XXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,154
    Şu anda negatif faiz ,politika faizi 8.25 enflasyon 12 günlük işlemler 9.75 en az 3 puan yapmalı, yaparsa

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir.
    Son düzenleme : carkos; 16-08-2020 saat: 17:52.
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

virüse dair çok belirsizlik var tedavi olanların gerçekte ne kadar tedavi olduğu.

ne kadar hasar bıraktığı .? bunlarn oranları vs hiç birşey paylaşılmıyor !

paylaşılan rütine bağlanmış. günlük vaka.

gizleniyor hep bunlar

çok detaylı bir rapor paylaşılmalı bence

Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    c.tesi akşam yazmıştım ama insanın eline tokmağı alıp davul çalmayınca pek geçerliliği olmuyor. onun için bir daha yazayım istedim. GARAN_ yukarı gitmekte zorlanıyor olsada tepe aşağı itmeden bile maaşallahı var buna göre eğerki yarın 6.64 e tutunabilirse günü karmaşıkta olsa hasarsız atlatırız. ama kırılırsa... en çokta 6.54 ü önemsiyorum. tabii din"i tartışmaları okumuyor değilim, hepsini görüyorum. ama gereksiz görüyorum. al bi tane kültürel antropoloji kitabı oku. kim olduğunu, nerden geldiğini, nereye gittiğini, niye böyle olduğunu, neden bazıları inanırken bazılarının hiç inanmadığını bu şekilde anlamakta çok fazla zorlanmazsanız. tabii düşünme, sorgulama, yeteneğiniz varsa...
    hikaye gibi olmuş diye, kendi oyun anlayışıma göre kucağa çekme olayını yazayım dedim. garan destek 6.64 burası satışların devam edeceğini işaret eden destek yazmıştık. farzedin bir kademe kırdı ve yukarı döndü. buna yukardan çakmak için gel, gel, yapıyorlar diye düşünüyorum... oyun anlayışımın eğriside, doğrusuda, bunun içinde. fazla hikaye anlatmaya gerek yok. şeklim şemalim bu işte... direksiyon sizde hadi bol şanslar

4.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Anlamadığım şu; Bu yandaş arkadaşlarımız bu kadar genel kültür ve akıl sahibi iken, nasıl oluyor da
    1.TÜİK verilerini kağıt üstünde değiştiren,
    2. işşizliği coronaya rağmen düşmüş gösteren
    3. yap-işlet-devret modeli ile yapılan bütün köprü ve şehir hastanelerinini borcunu dolar bazından ödeyen,
    4. mb nın rezervlerini -42 milyar dolara, kamu bankalarının rezervini -12 milyar dolara indiren,
    5. Ülke çapında birçok hava limanını yolcu garantisi ile dolar bazında ödeyen
    6. devletin bütün kurumlarını dolar 1.30 lardayken çatır çatır satıp parasını yokeden,
    7. suriyelilere 45 milyar dolar harcarken, kendi vatandaşından iban numarası isteyen
    8. daha dolar ve petrol fiyatları çıkmadan hemen hemen herşeye zam yerleştiren
    9. corona zamanı bile gazlı içeceklere 100 de 35 ötv koyan,
    10. herkes ile düşman olup, ülkeyi yalnız bırakan,
    11. tüm ülke çapında bütün şehirlerde el altından katrilyonlarca parayı yok eden,
    12. Ve en önemlisi 18 yıldır ülkeyi yönetip, bundan hala kendisine karşı olanları sorumlu tutan
    kişileri desteklemek için popolarını yırtıyorlar.... Arkadaşlar, var mı bunu açıklayabilecek?
    Dij güçler mihraklar siyonist köpekler ve ilimunaticiler yaptı evet yaptı ama sen ne yaptın sana oy veren milyonlar için ne yaptın hani Dij güçler demek işin kolayı da sen ne yaptın algı yaptın hersey güzelmiş gibi gösterip insanları daha da fakirlestirdin ne uğruna ne için sebep ne idi

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben 400 ila 600 arası bi artış olması gerektiğini düşünüyorum ama mb senin imzanu dikkate alıp 100-200 arası bi artış yaparsa doları zıplatır.
    Zaten dolar ve faiz sarmalın da bist iyice ezilir benim bist için dip olarak gördüğüm rakam 900-950 arası bu noktada zaten faiz ve dolar zirve dönüşü yapma olasılığı yüksek diye düşünüyorum

Mükemmeliyet

Resmi çizen kim kim çizdiriyor bu mükemmel resmi neden çiziyorlar
    İsteyen kim çizen kim ya yamuk çizseydi 3 Göz olsaydı yada 4 kulak omu mükemmel kabul edilecekti

Kıyas bak algıya bak

Pc main boarda entegre kondansatör yerleştiren ne muhteşem bir yaratıcıdır değilmi

Daha çok yol var çok

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Mükemmeliyet

Resmi çizen kim kim çizdiriyor bu mükemmel resmi neden çiziyorlar
    İsteyen kim çizen kim ya yamuk çizseydi 3 Göz olsaydı yada 4 kulak omu mükemmel kabul edilecekti

Kıyas bak algıya bak

Pc main boarda entegre kondansatör yerleştiren ne muhteşem bir yaratıcıdır değilmi

Daha çok yol var çok
    Hayır arkada da iki çift göz daha mükemmel olurdu. Totoyu dönmeye korkar olduk. Bu hızla gondiklenmeye devam edersek o yönde evrileceğiz galiba.
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.

Macron bayağı saçmalamış Reuters de haberi var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil şahsi görüşlerimdir...
    twitter: @harputlu00023

Sayfa 133/996 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •