Sayfa 133/189 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183 ... SonSon
Arama sonucu : 1510 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Sistem Karşılaştırma

1. erhan hocam 2017 için yanlış hatırlamıyorsam %100 üzerinde bir getiriniz vardı, bugünkü işlem o kadar zarara sebep oldumu su anki sermayenin yarısını alacak kadar ?

2. Bu sistem batirsin beni uzulmem.

Ama manuelde kaybedeceğimi biliyorum.

Bunu bildiğim halde hala sisteme müdahale yapıp birde kaybettiysem bu canımı sıkıyor.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3.  Alıntı Originally Posted by NUTCRACKER Yazıyı Oku
    erhan hocam 2017 için yanlış hatırlamıyorsam %100 üzerinde bir getiriniz vardı, bugünkü işlem o kadar zarara sebep oldumu su anki sermayenin yarısını alacak kadar ?
    Dinamik kaldıraç var bende 3000 den 18.000 TL ye 4 ayda Nasil çıkacağım başka turlu

Sermaye egrimizz bu yüzden asiri büyük dalgalanma yaratıyor.

Yüzde 100 de bu şekilde kazanmistim.

Ama dun girdiği yuksek kaldiracla gapa yakalandim.

Geçmiş performansın en kotu senaryosunu yaşadım bugun
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

4. Ayni puanı gapsiz şekilde yediğinde sistem bu kadar zarar etmiyor yapısı gereği bir kerede büyük yerse eli kolu bağlı kaliyor

5. geçmiş olsun herkese,

sürekli açık olacak viop nasıl çalışacak diye merak ediyorsanız naçizane tavsiyem özellikle petrol (wti) dgaz yada bi takım emtia işlemlerine bakabilirsiniz benzeşir diye düşünüyorum, bunların kontratları için 4 saat 5 saat 8 saat yada günlük grafikler swing trade için işe yarıyor yani en az saatlik diyebilirim ,

küçük periyodlarda eninde sonunda zarar ediyorsunuz swingde . 1 kontrat 50k usd 600k 700k günlük işlem olan tek bir petrol tahtasında stoplar 1, 2, 5 dolara patlıyor bazan alıcı olmadığından // kontrat başına 5 bin dolar demek oluyor 5 dolar altına satabilmek (kontrat marjini 3500 usd ) .

gün içi işlem için kontratlardaki hareket Londra pit açılınca başlıyor ama büyük hacim nymex açılınca , aslında sürekli açık(24h) ama pit saatlerinde hacimli hareketler oluyor. ve nerdeyse tamamen teknik çalışıyor , ama hangi teknik.. al yada sat noktalarını iyi belirleyip alırken yada satarken kar al ve stop baştan koyduğunuz zaman pit saatlerinde para kaanılıyor ... kanımca dakikalık sistemlerle swing yaparak trade burdada bitecek . 100000 den al 100500 de sat stop 99800 500 puan kap yada 200 puan ver ve bir sonraki sinyali bekle çalışır her zaman

6. Tüm sevgi duvarlarım yıkık
    Paramparça oldu yüreğim bakmayın
    Bir halı gölgesinde usulca ağlayacağım
    Ne olur hiç bir şey sormayın

Susun susun ağlayacağım
    Susun ağlayacağım

Bırakın sessiz olsun ölümüm
    Böyle çığırkan yollara dökülmeyin
    Nasılsa unutacaksınız yaşadığımı
    Böyle gölge gibi peşimden gelmeyin

Susun susun ağlayacağım
    Susun ağlayacağım

Sizin olsun bütün merhabalarınız
    Tanışıklığımız yıllarca uzak dursun
    Öyle bir yerdeyim ki nefes almak gereksiz
    Susun susun tanrı aşkına susun

7. Bugun felekten bir gece calalım anasını satayım :D

ne sktular beeeeeeeeee. :D

bir OYUN oynadım seven kalbimde
    çektiğim cezanın suçlusu benim :D

günü net 175 puan artı kapamışım. geceye long girmeme rağmen.

artıya geçseydi tadndan yenmeyecekti gerçi

Sayfa 133/189 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •