önümüzdeki 10 gün içinde bir şeyler olacak gibi hissediyorum.
asla ve kat a ytd,,,,
önümüzdeki 10 gün içinde bir şeyler olacak gibi hissediyorum.
asla ve kat a ytd,,,,
180 tl üzerine atmalı ki güzel şeyler olsun.. Biz burada zaman kaybederken diğer kağıtlar ne prim yapti.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısın.. o zaman herkese inanmayın demiştim nerdeyse linç edeceklerdi beni.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne diyeyim bir gören var bu kadar ah alınmaz Allah varSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüksek maliyetli arkadaşlar haliyle gergin. Bende yazdım sildim. Dikkat etmek lazım. Ancak şunu soyleyebilirim yağmur elif kimseye al tavsiyesinde bulunmadı. Onun aldığı yerden alıp satan zaten kazandı.
Umarım bekleyen arkadaşlar kazanır..
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Fuat en son yazdığı yerde hisse kaç liraymis grafikten kontrol eder misiniz? Crfsa benim 8-9 civarı maliyet yapıp 19.90 dan sattığım bir kağıt ve kağıt 30 üstünü gördü. Kağıdın hareketi 6-7 den başlamış. 30 TL yaklaşık 5 kat. Buradan alan arkadaşlar için gerçekten talihsizlik ve büyük hata.
Ben bahsi geçen arkadasi tanımam. Burada mesajlarını bende okudum hatırlıyorum. Özet olarak; günah keçisi ilan etmeyelim. Kendi sorumlugumuzu da alalım.
IN2010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladıklarınızdan değil.
Stefan Zweig
Yer İmleri