Sayfa 133/427 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 3414 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

1.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Şirket karı arttırsın fiyat eşşek gibi çıkar. Yeter ki devamlılık olsun. Ytd.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Karı arttırmasına gerek yok her çeyrek 2.5 kar post etsin yinede 300 lira olması gerekiyor. Aşırı derecede ölü bir fiyatlama var çünkü.

Bu çeyrek elde ettiği kar muazzamdı enflasyon ve kurun biraz yükselmesi karı dediğim gibi 2.5 seviyesine sabitlese her çeyrek yeter bu kağıt için.

2.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Sevgili zıpzıp şu ana kadar aldığın herhangi bir hissede hiç tavan gördün mü?
    mooglow kardeş sana cevabım borsa giriş tarihim 1989...
    Doas bana 2010 bir daire aldırdı, benim yazılarım stratejik amaçlı olabilir,sen fazla takılma.
    Yazılarım asla yatırım tavsiyesi amaçlı değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Doas bana 2010 bir daire aldırdı, benim yazılarım stratejik amaçlı olabilir,sen fazla takılma.
    Ben artık hisselere kilit koydum takibi de bırakıyorum .Cevapsız bırakmıyım diye yazıyorum.Tecrübene saygım var ama bunda gördüğüm pozitif ne olursa olsun dışarıdaki lotları kapabilmek için işi psikolojiyle oynamaya dökmüşler.Allaha şükür portföyde paraya ihtiyacım yok.Onlar oynasınlar ne buluyorlarsa biz de dışardan izleriz.Ben de uzun vadeci oldum anlayacağın.Zararına satıp paramı yedireceğimw sabırla bekler ben yediririm kabul ederlerse😀bol şanslar

4.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    ayağın uğurlu gelir umarıım diyeceğim.

doas için fiyat herkesin aklındadır tabi ki, benimde beklentim bir daire aldırması.firma iyi lakin hisseyi kim alır almaz bilemeyiz. bu şekildede almıyor iseler bilemem artık.
    kar ortada yine yıl sonu temettüsü var. enflasyon uçmuş gitmiş.ayrıca amarok için çok sipariş olduğunu belirttiler.

tek handikapımız dggyo. zarar açıklamışlar. onuda ödediğimiz kiraya sayarsak yine kardayız.

tofaş ve froto nasıl olur ne kazandırır oda-buda muamma.tek formül sabırdır.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

5. Yazmayacaktım dedim ama bugün siyasi gündem hareketli.Muharrem İnce adaylıktan çekilmiş.Dikkatinizi çekmiştir.Endeks %7 uçtu.Otomotiv sektörü Ford Doaş tavana yakın seyrediyor ancak Doaş bilanço avantajına rağmen sınırlı tepki veriyor.Seçim sonucunun bu hisseye kazanacak tarafa göre olumlu ya da olumsuz bir etkisi olur mu? Bu tür kurumsal şirketler için etkisi olmaz diye düşünüyordum ama görüntü itibariyle sanki siyasi gelişmeler de yakından ilgili gibi.Ben mi yanlış gözlemliyorum fikri olan var mı? Neden endeksin çok gerisinde izliyor piyasayı sizce?

6.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Yazmayacaktım dedim ama bugün siyasi gündem hareketli.Muharrem İnce adaylıktan çekilmiş.Dikkatinizi çekmiştir.Endeks %7 uçtu.Otomotiv sektörü Ford Doaş tavana yakın seyrediyor ancak Doaş bilanço avantajına rağmen sınırlı tepki veriyor.Seçim sonucunun bu hisseye kazanacak tarafa göre olumlu ya da olumsuz bir etkisi olur mu? Bu tür kurumsal şirketler için etkisi olmaz diye düşünüyordum ama görüntü itibariyle sanki siyasi gelişmeler de yakından ilgili gibi.Ben mi yanlış gözlemliyorum fikri olan var mı? Neden endeksin çok gerisinde izliyor piyasayı sizce?
    burada terk etmek isteyenler var gemiyi 130 bandını geçmede zorlanıyor.uzun vadeli beklemekten bıkan olacaktır.doas diğer otomotiv hisselerine göre çok ağır kaldı. 2023 yılı piyasada temettü hisseleri zindan gibi oldu. temettüyü verdikten sonra aşağı salıyor ve toparlamıyor. 2022 yılı gibi değil artık.bundan sonra piyasa bakış açısını göreceğiz. borsa bir yanda yatırım aracı ama enflasyona göre çok geride kaldı.çok ucuz . halkımız borsayı tercih etmiyor. çünkü dalgalı bir borsamız var.
    mesela şirket dünyalarca kar açıklıyor ertesi gün taban yiyor. dünyanın zararını açıklıyor tavan tavan gidiyor.
    diyorlar ya hisseye yatırım yapılmaz şirkete yapılır. bu bizim borsada düşündürücü olabiliyor.
    şirketlerinde geleceğe bakış açıları kendi menfaatlerine çekip yatırımcıyı mğdur edebiliyorlar.dggyo ile ne işimiz var ama öyle istedi patron.

her türlü siyasi gelişme tüm borsayı ,doaşı iyi yada kötü etkileyecektir

fk: 2,65
    pd/dd: 2,09
    bundan iyisi varsa buyursun diyeceğim.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

7. Doaş ı yıllardır takip ederim.. Yabancı fonların favori hissesidir. Ancak Patronun son hareketleri : iskontolu mal satması DGGYO alarak Doaş ın içini boşaltması yönetime olan güveni sarstı. Ancak Doğuş grubunun bankalara olan borcu bu operasyonlardan nakit sağlayarak bankalara olan yapılandırılmış borç baskısından kurtulma amacını taşımaktadir. Covid de yapılan turizm yatırımlarından büyük yara alan doğuş grubunun elindeki en karlı şirketi Doaş ve Araç muayene istasyonlarıdır..Sayın Moonglow61 in bahsettiği gibi Doğuş grubunun siyasi gelişmelerden etkilendiği gibi bendede bir izlenim oluştu..Umarız yanılırız..Burada biz yatırımcılar için en ideal hbeklenti Doaş ın Wolkswagen tarafından satın alınmasıdır..Doğuş grubu ancak o zaman girdiği bu finasal sıkıntıdan kurtulacaktır..Zaten en büyük hatayı Garanti Bankasını satmakla yaptı gitti anlamadığı işlere yatırım yaptı (et restoranları oteller vs..)

8.  Alıntı Originally Posted by ozer4151 Yazıyı Oku
    ayağın uğurlu gelir umarıım diyeceğim.

doas için fiyat herkesin aklındadır tabi ki, benimde beklentim bir daire aldırması.firma iyi lakin hisseyi kim alır almaz bilemeyiz. bu şekildede almıyor iseler bilemem artık.
    kar ortada yine yıl sonu temettüsü var. enflasyon uçmuş gitmiş.ayrıca amarok için çok sipariş olduğunu belirttiler.

tek handikapımız dggyo. zarar açıklamışlar. onuda ödediğimiz kiraya sayarsak yine kardayız.

tofaş ve froto nasıl olur ne kazandırır oda-buda muamma.tek formül sabırdır.
    Umarım beklentilerinizi gerçekleştirirsiniz .Bol kazançlar.

Sayfa 133/427 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •