TCMB, KKM'ye Ýliþkin Kararlarýn Uygulama Talimatýný Bankalara Gönderdi
TCMB: Bankalar Ýçin Gerçek Kiþi Dönüþüm Hesaplarýndan Vadeli TL'ye Aylýk Dönüþüm Hedefi %5'Ten %10'a Yükseltildi - Bloomberg
TCMB, KKM'ye Ýliþkin Kararlarýn Uygulama Talimatýný Bankalara Gönderdi
TCMB: Bankalar Ýçin Gerçek Kiþi Dönüþüm Hesaplarýndan Vadeli TL'ye Aylýk Dönüþüm Hedefi %5'Ten %10'a Yükseltildi - Bloomberg
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB: KKM'den TL'ye geçiþ için TL mevduatýn vadesi en az 32 gün olarak belirlendi-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Baþlarýna bela yemiyor daha,az,uz deðil baðlanan para 120 milyar dolar,onlar ise 3-5 bedevi parasý için dötünü yýrtýyor,dövizin köpüðünü almak için mecbur faizi 25 yaptýlar,ABD ve Avrupadan,ÝMF'den borç para bulmalarýda imkansýz,çünkü denetim demek,ama onlar yanaþmýyor böyle denetimsizlik gitsin diyor,para bulmak için halký soyuyor vur abalýya diyerek uçuk zamlar yapýyorlar,sonra esnafý denetleyeceðiz diyerek baskýn hesaplarý yapmaya çalýþýyorar milletin gözünü boyamak için,zatýn eski kurnazlýðý devam ediyor,askeri susturdu yargýyý kendi emrine aldý bir mok olmasýn diye,ama zaman gelir kurnazlýkta fayda saðlamaz ipler koptuðu zaman,tek korktuklarý %48 kesimin oyu,çünkü bu kýsým bilinçli akýllý sistemin oyu,onlara oy verenlerde aziz nesinlik,zaten kendilerine verilen oyu düþünmüyorlar bir moka yaramadýklarýný bildikleri için,devamlý onun için hergün muhalefete hücum ediyorlar,aðýzlarýnda devamlý imam oðlu CHP tesbih olmuþ.
Borsa o kadar yükseldi. Ben kendi yatýrým hesabýmýn Ocak ayýnýn ilk haftasýnda gördüðüm dolar bazlý zirveyi ancak bugün geçebildim... Þu seçim döneminde çok fena düþmüþüm...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
bu millet dolarlarý satýp borsaya da girecek buraya da yazýyorum.
Yer Ýmleri