Sayfa 133/1012 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Viop LV

1. bence tartışmalar seans dışı yapılsa daha mantıklı olur piyasaya odaklanmak daha akıllıca... herkes aynı gemide değil mi burada ... ? ..

düşüşten hemen önce .. ilk yorgunluğu xbankta gözlemledim şahsen ben buradada yazdım .. sabah o yüzden xbank grafiği gönderdim .. xbank önceki tepesini testetti .. xbank içindende ilk tercihim garan oldu çünkü günlükte diğerleri new highlar yakarken garanda üçgen benzeri bir yapı vardı ve .. geri kalmıştı .... bir konsolidasyonu vardı devam eden ..

özetle tepkide olsa .. buradan yeni tepelere yelkende açılacak olsa .. ilk xbankta kıpırdanma olacağını düşünüyorum .. kısmet .. ytd .. bol kazanç herkese ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. ABD yada PKK YPG vurdu ne farkeder hepsine silahı veren aynı ABD.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    senin gibi ******larla çok uğraştım buralarda bir sürü graf koyuyorsun diyorsun göster onları gösteremezsen ********sin hadi bekliyorum analizi yapar sonra güncellerim herkesin yaptığı gibi , köpek sabah geldi biz dikkat edin derken sen düşmez dedin düştümü düştü şimdi ne havlıyorsun aracı kurum yalakası senin ne mal olduğun ortada , benimle iddiaya girmiş dallama ben para yönetiyorum 1 dk sını ne olmayacağı ülkede senin gibi gazoz kapağı ile oynamıyorum çük kafalı.
    burası müge anlının programı değil temel,teknik,tecrübe paylaşılır senin gibilerin anlamadığı işler ne zoruna gitti senin 3 gündür aşağı gelecek demem ne oldu oyununmu bozuldu lavuk tiktir git asabımı bozma
    Olm TA yı 200 günlükde si.... lerde de sen mi çıktın ortaya..Sana ne lan TA yoktur derim demem sana ne..SANA NEEEEEEEEEEEEEEEEE..
    Sana mı düştü TA yı ***** savunur gibi savunmak..

Asıl seni biraz kurcalasak aracı kurum çalışanı çıkarsan hiç şaşırmam..En sevdikleri oyuncu tipidir TA ile al sat yapar.Boyuna alır satar kurumu besler.

150 tl ralli yapan kağıtta 10 tl ya alır ya almaz kasım kasım kasılır forum köşelerinde hava basar.

4. Mesela ben bozkuşun dövdürmek için iki üç tane gara oğlan ayarladım bunlar bozkuşu dövdüler. Dövdüren kim ben döven kim gara oğlanlar. Fiil fail istediğin gibi görürsün

5. Altlar yeterince dolmuş mudur acaba

6. yabancılar geçtiğimiz hafta hisselerde 98 mln USD net SATIM ...
    (önceki hafta -74).
    2023 yılı başından bu yana -162

Bir alıp iki satıyorlar..

Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    5-6 bin takipçili kendini haber sitesi sananlar vermiş.
    Ana akım medya kuruluşlarında haber yok.
    Haklısın bu haber başka yerde çıkmamış.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Olm TA yı 200 günlükde si.... lerde de sen mi çıktın ortaya..Sana ne lan TA yoktur derim demem sana ne..SANA NEEEEEEEEEEEEEEEEE..
    Sana mı düştü TA yı ***** savunur gibi savunmak..

Asıl seni biraz kurcalasak aracı kurum çalışanı çıkarsan hiç şaşırmam..En sevdikleri oyuncu tipidir TA ile al sat yapar.Boyuna alır satar kurumu besler.

150 tl ralli yapan kağıtta 10 tl ya alır ya almaz kasım kasım kasılır forum köşelerinde hava basar.
    sen bu saatten sonra küçük bulutu kurcalarsın lavuk havlamadan otur , senin muhatap olmayan insanlara havlama git sana verilen yerlerde havla sen memedle yazışırken atladınmı kucağıma atladın şimdi neden dansöz gibi kıvırıyorsun TA dedim mi diye sen alınıyorsun diye lavuk ne dediğini bile bilmiyorsun işin gücün iftira adam olsan 3 gün içinde yazdıklarıma bakarsın dersin herkes yukarı yazdı bu adam aşağı hareket bekliyordu diye susarsın sen ne yapıyon elinde hıyar tuzluk topikte geziyon .
    hadi uza seninle uğraşamam bir daha 2. olma muhabbetlerde
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 133/1012 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •