Sayfa 133/398 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, bu takasın belki de tek güzel tarafı Oyak Yatırımın en iyi alıcı olması, başka da birşey yok!
    Ne çektik şu Bofa dan yaa, arkadaş her gün de satılmaz ki, bak sen satsan da biz satmıyoruz işte, gel vaz gec, tövbe et katıl bize..

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yazdıklarım yatıırm tavsiyesi değildir.

2. Buralardan toparlanmazsa, 44 ve 42 bölgesine doğru hızlı bir hareketle yol almasından korkuyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by ZerK Yazıyı Oku
    Buralardan toparlanmazsa, 44 ve 42 bölgesine doğru hızlı bir hareketle yol almasından korkuyorum.
    sebebim aşağıdaki grafiktir,
    toparlanabilirse mavi halkalar yönünde hareket devam eder, toparlanamazsa korkumun sebebi olan kırmızı halka

hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun

4. Buralardan toparlanırsa ekime, toparlanmaz ise kasıma kadar yolu var

Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    EREGL günlük, bu takasın belki de tek güzel tarafı Oyak Yatırımın en iyi alıcı olması, başka da birşey yok!
    ben de bir bildikleri vardır diye umut ediyorum. 1.5 senede %20 ye geriledi getiri. benden fazla bildikleri kesin en azından

6. karanlık oda eşleşmesi . y t d

EREGL kapanış, Oyak Yatırım sonradan düştükçe alarak destek çıktı, bence kötü kapanış yaptı,

aylar sonra ilk kez trade yapayım dedim onu da elime yüzüme bulaştırdım :D bula bula beni buldu kara pazartesi. bu kadar olur.
    ödünç olarak %10 artışmıştım ereğliyi, %5 ini bıraktım bu akşam bu kalır da diğerleri gider diye çifte zarar yemek biraz korkuttu. neyseki diğerleri de düştü rahat tamamladım. fiyata değil lota bakıyorum ben.

Sayfa 133/398 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •