Sayfa 1331/2310 İlkİlk ... 331831123112811321132913301331133213331341138114311831 ... SonSon
Arama sonucu : 18476 madde; 10,641 - 10,648 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Gökhan Kutluer
    @gokhankutluer
    Geçen yıl Bologna'dan Floransa'ya yürüyerek gitmiştim. Beş günde toplam 130 kilometre yürüdüğüm rota hakkında bir şeyler yazdım. Okumak isterseniz: La Via degli Dei (Tanrıların Yolu) #laviadeglidei
    5 gunde 130 km yurudum deyince, sanki bir iddia iceriyor. Ama hicbirsey degil. Ben Bursa merkezden ciktim, yuruyerek Mudanya'ya gittim. 30 km.Hic durmadan ve tempolu yurudum. 3,5 saat surdu. Yururken de eski Mudanya-Bursa demiryoluna ait demiryolu parcalari buldum. Raylari zamaninda calmislar. Mudanya'da iraki cektim, balik yedim. Gece tekrar gerisin geriye yurumeye kalktim. Fakat kafa kiyakti ve yalpaliyordum, gecen araclar uzun uzun kornalara basinca vazgectiydim. Yine de geriye dogru 5 km falan yurumustum, yani rampayi cikmistim.
    @erefefik

2. Gencler gunde 100 km yuruyebilirler. Komando birlikleri egitimlerin sonunda 27 km tam techizatli, silahli intikal yaparlar.
    Gencler yurumekle yorulmamalilar. Bir genc 200-300 mekik cekebilmeli.
    Genclerin potansiyelleri cok yuksektir.
    @erefefik

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    5 gunde 130 km yurudum deyince, sanki bir iddia iceriyor. Ama hicbirsey degil. Ben Bursa merkezden ciktim, yuruyerek Mudanya'ya gittim. 30 km.Hic durmadan ve tempolu yurudum. 3,5 saat surdu. Yururken de eski Mudanya-Bursa demiryoluna ait demiryolu parcalari buldum. Raylari zamaninda calmislar. Mudanya'da iraki cektim, balik yedim. Gece tekrar gerisin geriye yurumeye kalktim. Fakat kafa kiyakti ve yalpaliyordum, gecen araclar uzun uzun kornalara basinca vazgectiydim. Yine de geriye dogru 5 km falan yurumustum, yani rampayi cikmistim.
    Abi adamın tanrısı ile arasına girme,kiliseye çağırır,ölmeden günah çıkartmak için

Bu aralar bunlarin kitaplarına kafayı taktım, bende aleni yakmayı düşünüyorum,

Hatta geçen limanda 8svec bayraklı tekne aradım, bulamadım, hayırlısı bakalım.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Fatih Altayli 🔴🇹🇷
    @fatihaltayli
    ·
    21s
    Eski ABD Başkanı Donald Trump New York’ta 45 adında bir bar açmış. Adı 45. Başkan olmasından geliyor. Duvarlarda ise başkanlık döneminden eşyalar ve Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yazdığı küstah mektup sergileniyor.
    Trump reyis geri gelemeyecek galiba...
    Bu yeni piyasaya cikardiklari Kennedy baskan olabilir.
    Adami sapkadan cikardilar ama yetismiş adam, belli.
    @erefefik

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Abi adamın tanrısı ile arasına girme,kiliseye çağırır,ölmeden günah çıkartmak için

Bu aralar bunlarin kitaplarına kafayı taktım, bende aleni yakmayı düşünüyorum,

Hatta geçen limanda 8svec bayraklı tekne aradım, bulamadım, hayırlısı bakalım.
    )))))))))))))))))))))))
    @erefefik

6. Büyümeyi boşverin. Kontrollü küçülün...
    @erefefik

7. Mem Husêdin
    @MHusedin
    Mufit Yuksel sapla samani karistiriyor. Islam dini pratikteki dindir ve korlesmemis akil islamda Kurdlere yer olmadigini acikca gorur. Gerisi zirvadir, propagandadir.
    الشافعي Müfid Yüksel
    @mufidyuksel
    ·
    42d
    Zırva ve propaganda sergileyen sizsiniz. İslam’da Kürtlere yer olmasaydı, 1300 yılı aşkındır Müslüman olan Kürt toplumu bugüne Kürt olarak gelir miydi? Ebeveyninizden dolayı Kürtsünüz ve onlar da Müslümandı. Göz göre göre hakikati gizliyorsunuz. Gözünüzü Din düşmanlığı bürümüş.
    @erefefik

8. Rusya, Sudan elçiliğini tahliye etmiş...
    @erefefik

Sayfa 1331/2310 İlkİlk ... 331831123112811321132913301331133213331341138114311831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •