Yazılacak bir şablon olsa hem tvlerin whatsaap hem köşe yazarları maillerine hem de ekonomi yazarlarına siyasi yazarlara yollardik.
Bir şablon yazan olursa iyi olur
Yazılacak bir şablon olsa hem tvlerin whatsaap hem köşe yazarları maillerine hem de ekonomi yazarlarına siyasi yazarlara yollardik.
Bir şablon yazan olursa iyi olur
Sayın Bankers sizi eskilerden diye hatırlıyorum hafızam ben yanıltmıyorsa eğer ,birde fabrıkatör vardı ,pericem vardı ,birlik platformunda epey yazan çizen oldu mağdurlardan, hareketede de geçildi ama işte biliyorsunuzdur sizde sonuç alınamadı bir türlü en büyük sebebı neydı bunun imtıyazlı hısselerın en büyük oranını elınde bulunduran CHP ,yönetıme gerı döndükten sonra bu hak gaspına sesını çıkarmadı, ıtıraz etmedı neden etmedı çunku durumun devamından CHP nın zararı sıfırdı , ıtıraz etse ve eskı duruma donulse para CHP ye gıtmeyecektıkı dıl kurumuna ve tarıh kurumuna gıdecektı. Iş bankasının durumun devamında karı ıse korkunçtu,neler alındı ,neler verıldı bılmıyorum ama tahmın edebılıyorum, tahmınlerımı burda yazacak değılım .olanları Allaha havale edıyorum, mahşerde herkes yaptığının hesabını verır o ayrı ,ama noldu bu yüzen elınde hısse olan dığer hak sahıplerı çok kötu mağdur edıldı
vefat edenler oldu elındekı hısseyı yok pahasına satanlar oldu ( benım gıbı )neyse çok uzattım sadede gelıyorum ,olay IŞbankası le CHP arasındakı olay olmaktan çıkıyor (ahbap çavuş ılışkısı ) IŞ bankası çalışanları le munzam sandığı mensuplarının menfaatı ıle devletın hazınesının menfaıtıne evrılıyorışte butun meselenın özu bu durum, yanı syn Bankers bız tewet atsak nolur kım takar bızı
bu ış olacaksa bu nedenle olacak ,devletın hazınesı hakkı neyse söke söke alır ,one alırsa yanı hakkı neyse bızde onu alırız yanı sızler alırsınız( bende mecburen sata sata pek bır şey kalmadı ama olsun) ınanın şu olay pozıtıf sonuçlansın , butun lotlarım elımde duruyormuş gıbı haz alacağım (bellı bır yaştan sonra para çok sens yapmıyor haklı çıkmak daha önemlı oluyor, yaş 55)
ne daha öncede paylaşmıştım bu grupta twitterda plaza haber diye bir kullanıcı işi ayrıntısı ile yazmış bende kopyala yapıştır yaptım a haber atv haber sabah habertürk star haber cimer akim gibi yerlere mail adreslerine ve whatsap ihbar hatlarına yani aklıma gelen heryere gönderdim bence de böyle bir çalışmanın en azından konuyu gündeme getirmek hususunda bir faydası olur mesela emeklilik için bunu yapanlar c.başkanına ulaşmayı başardılar ama hazinenin çıkarına değildi şimdi olay farklı mesele ulaşmak sinra zaten c.başkanının bir olumlu acıklaması yeter..
‘05.09.1938 tarihli vasiyetname gereği Mustafa Kemal Atatürk'ün İş Bankası hisseleri CHP adına tescil edilmiştir(Kuruluşunun 70. Yılında Türk Dil Kurumu TDK yayınları sayfa 284 vd.).Bahsi geçen hisse karşılığı olan temsil ve oy hakları da CHP tarafından kullanılmaktadır.
Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumu ile İş Bankası arasında vasiyetname gereği tahsis edilen ve Kurumlarımız hesabına aktarılan temettü geliri dışında Bankacılık ve Türk Ticaret Kanunu Şirketler Hukuku Kitabında düzenlenen şirket ortaklığı hükümlerine tabi hissedarlık ilişkisi bulunmadığından; Kurumlarımızın İş Bankası A.Ş. genel kurullarına katılma, oy kullanma ve genel kurul kararlarının iptali vb. dava açma hak ve yetkisi de bulunmamaktadır.’
Syn bankers ,eskilerden tahmın ettığım kışı olmanıza doğrusu çok sevındım.eskılerden bır benmı kaldım yahu, düşüncesını sılmemı sağladınız.Yukarıdakı tespıtlerınızde haklısınız ve gereğını yapalım. salı gunu bende gereğını yapacağım ve butun ortaklar da yapsın
CIMER e yazalım hep beraber, burda yaklaşık tahmınımce 20 kışı kadar ortak var .çok değl ama azda değıl 20 kışı aynı konuda aynı gün
şıkayet edıyorsa bır anlamı ve karşılığı olmalı ve olur benımde kanaatımce, en azından, mağdurlar da var bu konuyu düzeltırsek onlarında mağdurıyetını gıderırız, dıye düşünmelerını sağlamak yönünde bır adım olur .örnek bır yazı oluşturabılırız hep beraber ,onu gönderırız hepımız ,bırde şu eskı bırlık platformu gıbı bütün ortakların A,B,KUR hepsının bır araya geldığı bır topıc oluşturup orada beraber yazıp cızıp görüş teatısınde bulunabılız vede ortak hareket edebılırız kı eğer bu ış olacaksa bu foruma gıren ve bu topığı okuyup yazan çızen hak sahiplerının de çorbada bır tuzu bulunsun, torunlarımıza anlatırız yahu![]()
Yer İmleri