Şu ortamda mevduat oranları nasıl düşebiliyor??
a- kredi veremiyorlar-vermiyorlar
b- emir var
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
yav su trampetten de amma korkmussunuz arkadas ne kadar toysunuzgecen yıl aynı bahane ile suriyeye fuze atılmadımı ya ne farkı var yine aynı sey . amac milleti korkutmak ..ayy fuze atıycam ay gece atıcam ay hadi bak atyorum komodi resmen ben fuze atıcam sen saklan esat ! danısıklı dovus . bu danısıklı dovusten dunya piyasalarında parayı goturuyorlar ! .
Bankalar kredi satamıyor muhtemelen ve likitte kalıyorlar, o yüzden de mevduat iştahları olmuyor, talep olmayınca da fiyat yükselmiyor. İnşaat firmalarının ve reel sektörün durumu malum, vatandaş da bu ortamda borçlanıp fazla açılmak istemiyor. Bankalar satamayacakları parayı istemiyor sonuçta...
calısma hayatımda goruyorum savas cıkıcak ta paraları alıp eve goturelim falan eve hırsız gelmez cunku adamlar gunduz vakti geliyor artıkyav mantık var mantık 2 hristiyan ulke bir musluman ulke icin 3.dunya savası cıkartacak oylemi ben buna gulerim arkadas .1.dunya savasında rusları kurtaran kim savasa mudahil olan abd.. 2. dunya savasında rusların totosunu alman silah fabrikalarını bombolayarak kurtaran kim abd . .oldu esat 7 yıldır insanları oldursun sesi cıkmayan dunya kimyasal silah kullanıldı hadi mudahale edelim komodi resmen ..buyuk dunya spekulatorleri ozellikle rusya turkiye irandan ne kadar para goturdu kimbilir 3-4 gundur ..fuze bahane para spekulasyonu ve servet transferi sahane
![]()
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri