Sayfa 134/748 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

Hareketsiz bekliyoruz..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Bugün yazılmış;
    Okumanızı tavsiye ederim.
    Kanal İstanbul sorunlar ve maliyetten bahsetmiş.
    ----///
    Prof. Candoğan*Kanal İstanbul*projesi üzerine de bir çalışma yapıyor, bir maliyet analizi. Beş yıl önce yaptığı analizde*projenin maliyetini elli milyar dolar*olarak hesaplıyor. Bu hesabı ilgili meslek kuruluşlarına gönderiyor ve bu hesap onlar tarafından da onaylanıyor.

Elli milyar dolar!..

Öz kaynak gerek
    http://m.t24.com.tr/yazarlar/yalcin-...sorunlar,19066
    ---///
    Ben borsacı olarak para kısmına bakarım. 5 sene önce 50 milyar dolar hesaplamışlar.
    Bazen borsacılar dibinde ki parayı görmezmiş))) şu anda da o hesap. Aslanda uyanan pek yok gibi. Burda benim gibi mevzuya ayık borsacılar yolunda)))

ASLAN
    Buradan yola çıkacak olur isek sizce kanal projesinde kullanılması muhtemel çimento-beton vb.mamüllerin tedarik edileceği firma kim.? Kim siyaset,brokrasi, ihale vb. işleri daha iyi becerebilir veya kalite ve poansiyeli daha elverişli sorusu akla geliyor.Mesela uzak dahi olsa gemi ile nakliye çok ideal olabilir..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

4. Yeni spek çok şakacı

"Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

5. Bu hala geçerli mi ?

6.  Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    bugünkü hareket hiç hoşuma gitmedi ytd...
    Bunu söylediğimde ne kadar olumsuz yazı aldım yok yanlı taraf demişim falan filan neyse 11.0x den yerine koydum biraz ytd..

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

7. 11 leri sevdi.bi on yıl da buralarda kalırsın artık!

8. "Duyduğumuz her şey kanaattir, vak'a değil; gördüğümüz her şey perspektiftir, gerçek değil..."

Sayfa 134/748 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •