Sayfa 134/198 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon
Arama sonucu : 1579 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

1. Herşey biryana ister yükselsin ister düşsün hatta 1 tl altına gelsin beni şaşırtan olay hissede bu kadar zamandan sonra nasıl olurda hala hissede para çıkışı gerçekleşir şimdi birçok yorumcu suni hacim diyecek ama benim kendi izlenimde 2 günde nette 51.413 tl çıkış oldu.

2. vking uykuda hele şu satış haberi gelsin bakalım şirket maliyetlerde kısmaya gitmiş edindiğim bilgiye göre. ardından satış haberi gelir belki yakında. Yaşarlar bu işi yapamadı kagıt sektöründe çok başarısızlar. 2009 dada satılacaktı son anda anlasamadılar yabancılarla. cok yakında satış haberi gelecegini düşünüyorum bakalım.

3.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    vking uykuda hele şu satış haberi gelsin bakalım şirket maliyetlerde kısmaya gitmiş edindiğim bilgiye göre. ardından satış haberi gelir belki yakında. Yaşarlar bu işi yapamadı kagıt sektöründe çok başarısızlar. 2009 dada satılacaktı son anda anlasamadılar yabancılarla. cok yakında satış haberi gelecegini düşünüyorum bakalım.
    Sanırım yeterince topladın.!

/////imzamın başlangıcı////////

Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
    ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...

bye bye troll

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb

///////imzamın sonu/////////////
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

4.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Sanırım yeterince topladın.!

/////imzamın başlangıcı////////

Hissenette çok fazla troll var bunlara cevap verip asla beslemeyin yoksayın en güzeli bloklayın gitsin.. tapatalk da üye ismine tıkla sağ üst köşedeki ... tıkla ignore tıkla...
    ipleme... adam yerine koyma... konuşsun dursun... unutma uzayda boş yere yer kaplıyor sadece.... yok aslında...

bye bye troll

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb

///////imzamın sonu/////////////
    bende yıllardır var bu hisse kardeş. yıllardır beraber süründük bu vkingle. şimdi artık satışla birlikte yeni patronla 2010 yıllarındakı esas çılgın vkingi görme zamanı inşallah. yıllardır beklenen durum satıştı artık az kaldı. şirket yeni yapılanmaya gidiyor zaten maliyetleri düşürmeye çalışıyor.

5. gel aşşagı gel depoyu fulleyelım sayende orsbu cocugu spek ve patronlar sike sike gidecek nasıl olsa satılınca.

6.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    gel aşşagı gel depoyu fulleyelım sayende orsbu cocugu spek ve patronlar sike sike gidecek nasıl olsa satılınca.
    Dostum boyle yqzma lutfen ceza alicaksin

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by suatt38 Yazıyı Oku
    Dostum boyle yqzma lutfen ceza alicaksin

haklısın kardesım de insan kendını tutamıyor. bir şirket ancak bu kadar adilik yapar. kendı kendıne takılsınlar bakalım elbet haber gelecek yakında

8.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    haklısın kardesım de insan kendını tutamıyor. bir şirket ancak bu kadar adilik yapar. kendı kendıne takılsınlar bakalım elbet haber gelecek yakında
    Umutlumusun bu kagitdan.inan benim hic umudum yok.yakinda yine bedelli haberi gelirse sasirmam.adamlar 2 sende bir bedelli yapmis

Sayfa 134/198 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •