Sayfa 134/672 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 5375 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: ISGYO İş Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by GVA Yazıyı Oku
    dogrusu cok da olumsuz degilim, 40 cent altinda aliciyim...

iskule kiralamasi ile bir haber gorulebilir...
    Ankara is kule ile ilgili belki bir satis haberi de olabilir ...

deprem manupule edilmeye baslandi, bolca eski bina yikimi ve yeni insaat donemi arz talep dengesini kiralama yonunde agirlikli donemsel degistirebilir ,Istanbul icin...

egeperla, inistanbul, manzara adalar satislari hizlanabilir, ozelliklle izmir ve kartal icin %65 in ustune cikabilir.... yeni promosyonlar gorebiliriz,stok eritmek icin...

uskudar arsasi projesi bu yilicinde lanse edilebilir... kadikoy otel anlasmasi bile bu yil icinde aciklanabilir...

IFM disinda tumprojelerde bir ivme gorebiliriz...

Acikcasi olumsuz fikirle yazmadim, aksine kapasiteyi gorebilme noktasindayim...

Antalya ve kizilay gibi karsilikli bir satis islemi de gorebiliriz, fonda bir miktar daha nakit var sanirim, bunun Ankara Is kule olmasi guzel olurdu ...

bakalim izleyelim...

ve ozetle olasi bir sert donuste geri gelse de ayrisacagini dusunuyorum,illaki borsada kalmak isteyen daha getiri beklentisinde muhafazakarlar icin ideal oldugunu dusunuyorum...

40 cent altinda alip 50 cent satisi , kisa vadeli ideal senaryom, usd da bunu destekler ise %25 usd bazli getiri..

olur mu ???? bu da benimacimdan bir risk... usd 35 cent te bir risk sonucta... alimi yavas yavas yapmak sanki mantikli gibi ...

gmenkul tarafinda %3 civari kira/pdegeri getirim var bunu yakalarsa yeterli benimacimdan...

2018 inistanbulun yaratacagi nakit akimi ve kalan projelerin satisinin tamamlanmasi tahvil itfalari goz onune alindiginda onemli,
    sevgilerbu da risk, bu riskler olmasaydi zaten... hissenin f/k yada pd/dd buralardan fiyatlanmazdi sanirim...
    Sayın ortak bu saydığınız projelerin yarısına sahip olmayan şirketlerin borsadaki değerleri fiyatları bizim ISGYO nun iki katı!!
    Hisse sadece endeksin paralelinde hareket ediyor
    Bence bu hisse 1$ olmalıydı
    Sadece devler tepişiyor hissede biz taze Çimen'ler eziliyoruz
    Heee 1.25lere gelirse tüm gücümle dalarım
    İşbankası iştiraklerinde yükselmeyen tek hisse bu
    Zamanı gelecek!

2.  Alıntı Originally Posted by Borsakolik Yazıyı Oku
    Sayın ortak bu saydığınız projelerin yarısına sahip olmayan şirketlerin borsadaki değerleri fiyatları bizim ISGYO nun iki katı!!
    Hisse sadece endeksin paralelinde hareket ediyor
    Bence bu hisse 1$ olmalıydı
    Sadece devler tepişiyor hissede biz taze Çimen'ler eziliyoruz
    Heee 1.25lere gelirse tüm gücümle dalarım
    İşbankası iştiraklerinde yükselmeyen tek hisse bu
    Zamanı gelecek!
    Ben satarsam yükselir. Biliyorum

3. temettüye kadar devam.

https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=ISGYO
    ISGYO 2018 yılı temettü tahmini
    Kapanış Fiyat:1,39
    Verim (%) : 6,6
    Hisse Başı Dağıtılacak temettü: 0,0917 TL
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    İsgyo elindeki stok konutları, demir fiyatları ile olası konut fiyat artışında, artı değer olarak görüyorum ayrıca eldeki konutları olası fiyat artışı ile bir anda satıp finans merkezi kulesi için güzel bir finans sağlamış olur.. ayrıca geçen ay elindeki 2 varlığı bilançoda görünen değerden daha az bedelede olsa satmış olması 2 yönden karlılığı arttıracaktır ki bu orta vadede hissedilir.. 1.si 9 aylık bilanço ya olumlu katkı sağlamak 2. Si Elde edilen para ile katma degeri yüksek finans merkezi inşaatı icin kaynak sağlamak .. bu satisin defter degerie negatif etkisi olduğu dusunulsede bence orta vafe bu pozitif olacak..

Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    bursa
    Gönderi
    3,695
    Hissede alım icin 1.40-1.34-1.20 seviyelerini toplama noktası olarak görüyorum... İs bankası iştirak fonunun hisselerinden olan hisse.. mutlaka yil sonuna kadar diğer kârlı is Bankası sirketler ile karlılığı oraninda aradaki farki kapatacaktir...

Lenovo A6020a46 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bir aydır hisseyi yakın takip ediyorum, 1.45 i kırınca stop oldum, ama bist100 hissesi olmasına rağmen, hisse belli kişilerin elinde, toplu, günlükçüler speğin emrinde, işlemler fiktif, spek emekli ve banka fonlarını, yabancı takasını istediği gibi yönlendiriyor, 2 haftadır satışlara tek lot yazmayıp hep alışlara aktif satiş yaparak, planlı bir şekilde hisseyi aşağıya düşürüyorlar, bu süre içinde emekli fonları, banka fonları, yabancı takas, planlı bir şekilde satış yapıyorlar, günlükçü piramit finansman aynı kişi sürekli alışlara mal vererek, hisseyi baskılayıp, emrinde bulunan banka fonlarının satışlarını aşağıda karşılıyorlar, bu nereye kadar devam eder, bilemem, maalesef küçük yatırımcı speğin ounlarına yem oluyor, tahtada dönen oyunlar iş bankası gibi güzzide kurumun, en ucuz hissesine yakışmıyor.

8. İtina ile bir hissede nasıl baskı yapılır, bir aydır günlükçüler satışa hisse yazmıyorlar, hep 2-3 kademe alışlara yzıyorlar, 2-3 haftadır hep aynı oyun. Ne zaman satışa hisselerini yazıyorlar, o zaman baskı bitmiştir.

Sayfa 134/672 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •