direkt twitterdaki beyfendinin paylaştığı resmi paylaşıyorum https://i.hizliresim.com/RDpW76.jpg
burada bahsedilen 42.000ton/yıl acaba faz faz gerçekleştirilmesi düşünülen bir yatırım mı ve bu ilk faz yatırım olabilir mi? yalnız buradan eksi not verdim şirkete. faaliyet raporu yetersiz, şirketin üretim kapasitesi ne bilinmiyor, yapacağı yatırımları meraklı birkaç yatırımcının didik didik etmesiyle öğreniyoruz.
hayırlı geceler ortaklar ülkemizin ve borsanın düştüğü haller nedeniyle uzun zamandır foruma ve topiğe girmiyordum fakat bugünkü gelişmeler nedeniyle girdim (6 aylık bilanço,kapasite artırım için çed başvurusu)6 aylık bilanço beklentime uygun geldi.yani hiç şaşırmadım, çok uzatmayayım pay başına kazanç şimdiden 1.20 oldu, yıl sonu en az 3 lira olur diyorum başkada bir şey demiyorum
kağıdın fiyatı her şey normal gitse şu an 50-55 bandında olması gerekirdi ama işte biliyorsunuz konjüktör müsade etmedi olsun bunlarda geçer su akar yatağını bulur .beni şaşırtansa kapasite artırım yatırımında çed başvurusundaki rakamlar oldu ,
toz kimyasalları üretiminde 6 kat artış
sıvı kimyasalları üretiminde 7 kat artış
kalay sülfat ta ise yaklaşık 3 kat artış
depolama kapasitesinde ise ham madde ve ürün olarak öngörülen artış tam 16 kat
çalışan personel sayısı ise yaklaşık 2 kat artırılıyor 40lardan 80lere
Eğer bu öngörülen kapasite artışları gerçekleşir ve % 80 kapasite ile üretim ve satış gerçekleşirse oluşacak rakamlarıda ona göre hesaplayın diyorum ben başkada bir şey demiyorum, ne diyeyim ki başka, yılbaşında hiç bir şey bilmeyen o yüzdende parasını dolara ve altına yatıran Ayşe teyze ile hacı amca %70 en az kazandı ama bizler zarardayız kara geçermiyiz artık bilemiyorum
her şey konjöktürün düzelmesine bağlı düzelmezse inanın gene kar edemeyiz inşallah düzelir sağlıçakla kalın ......
bu kapasite artışı konusunu şirkete teyit ettirmek gerekiyor. kimseyi yanlış yönlendirmeyelim, bugünden yarına kapasite yedi kar artacak sanmayalım. aslolan şirketin genel kurulda söyledikleri, kapa yaptığı bildirimlerdir. faaliyet raporundan yazan, şu an resmiyette olan 6000ton/yıl kapasite artışı ve bunun eylül-ekim gibi devreye gireceği.
Bi konuyla muhatap olan vatandas izinden bi donse bayramdan sonra donutormus
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beklerük bizde [emoji41] ben encok bunda bekledim bu sefer üc haneleri gormeden cikmam garii gormesede gene beklerük 🤣
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bayram tatilinden sonra arayacağım şirketi, çed raporunu da soracağım. sizden de ricam arayın ki daha fazla bilgi talep ettiğimiz anlaşılsın![]()
Everything in this world is magic, except to the magician.
Yer İmleri