Sayfa 134/172 İlkİlk ... 3484124132133134135136144 ... SonSon
Arama sonucu : 1369 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: METRO - Metro Holding

1.  Alıntı Originally Posted by borsacı34 Yazıyı Oku
    yazdı, çizdi, güzellemeler yaptı, hooppp 6-7 kademeyi alıp yallahh, bereket versin
    çok kurnaz sürekli dağıtıyor. Galip diğer hisselerini çıkarıyor (mepet-avtur) gibi . Insanların metroyuda çıkartacaklarını zannettirip metroyu basıyor

2. saatlik görünüm...eksi/artı kırılım yakın gibi !!! galipcim çok kasıyor...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. günlük görünüm...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. ort.lar bakımından görünüm...

5. Deneme amaçlı biraz var bakalım.

Ne zaman gereğini yapacak bekliyoruz.

Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    saatlik görünüm...eksi/artı kırılım yakın gibi !!! galipcim çok kasıyor...

Çok kasılmasın fıtık olur .keyfını sürelim düşerse alırız yuksellirse satarık...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ort.lar bakımından görünüm...

kardeşim bir grafik koyuyorsun. birde ne anlama geliyor yazsana. boş boş bakıyoruz

8.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Çok kasılmasın fıtık olur .keyfını sürelim düşerse alırız yuksellirse satarık...ytd
    kardeşim bir grafik koyuyorsun. birde ne anlama geliyor yazsana. boş boş bakıyoruz

Sayfa 134/172 İlkİlk ... 3484124132133134135136144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •