Sayfa 134/331 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 2646 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Çok giden çok gelir.....

Al satçı trader değilseniz, kısa vadeli ihtiyaç duyduğunuz para ile borsaya girmediyseniz panik yapacak birsey yok... su akar yolunu bulur.

SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

2. Gereğinden fazla karamsarlık hakim...
    Bence gerek yok..
    Gelecek yıl sonu kar yaklaşık belli... Oradan oluşacak fiyatlamada şu anki rakamın tatmin edecek derece üstünde...

Teknik olarak belki 1.30 dolara da gelebilir. Altında kalıcılığa ihtimal vermem...
    1 haftadır düşüyor ama hacimde ortalama altında...

Bol kazançlar...

3. Anladığım kadarıyla trader değil de trendçiler gelmişti son zamanlarda. Baktılar Paris'e giden bir tren var, koşup atladılar. Kaptan da uyanık, adamların atladığını görünce geri vitese taktı. Paris'e gidiyorduk Mardin'e geldik.

Kalın sağlıcakla.

4. Benim için sorun yok, düştükçe alıyorum.
    O değilde endeks eksi iken benim portföy bu kadar düşmemişti, endeks artıyı arttırdıkça benimki dahada düşüyor. ilginç

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Benim için sorun yok, düştükçe alıyorum.
    O değilde endeks eksi iken benim portföy bu kadar düşmemişti, endeks artıyı arttırdıkça benimki dahada düşüyor. ilginç

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valla biz de alıyoruz ama çıkacağından değil çaresizlikten, en son Ereğli mittal zamanı böyle çaresiz kalmıştım. Adamlar malı öyle dağıttı ki kalkması için umudum azaldı 36.6-37 arası son ilaveleri yaptım gerisi boş lafa sarıyor

6. İş yatirimda almasa taban olacaktı herhalde..Veya olmuş armutları topluyor..Şurası gercekki borsa bir kumar.gunune denk gelirsen kazanıyorsun.Bir fırtınaya da yakalandı mi sat kurtul ..başka yolu yok.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    İş yatirimda almasa taban olacaktı herhalde..Veya olmuş armutları topluyor..Şurası gercekki borsa bir kumar.gunune denk gelirsen kazanıyorsun.Bir fırtınaya da yakalandı mi sat kurtul ..başka yolu yok.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alanin ordan alası varmış,satanin zaten niyeti bozuk karanlıkta bile hususi yarım puan çaldılar yarın yeşil görürsen karanlıktaki hırsızın çaldıkları onlar da. 10 gündür basıyor -2 ye gram hareket de yok yediriyor da yediriyor,artık niyeti bozdu -4 lerde takılıyor

Sayfa 134/331 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •