Sayfa 134/442 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 3536 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Yerlikaya : Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu.

Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.
    Doğuda kadınların,kızların önemi yoktur,ben mesela 80 öncesi ve sonrası güneydoğuda görev yaparken bazı vatandaşa soruyorum kaç çocuğun var,vallah 3-5 vs neyse çocuğum var diyorlar,peki kaç kızın var diyordum 2-3 vs,neden toplamını doğru söylemiyorsan dediğimde boş var onları insandan saymıyoruz diyorlardı...bakanlıktan görevli bir kişiyi deprem bölgesine götürmüştüm,tutturmuştu bende geleceğim dedi,maksadını anlamıştım eşinden boşanmıştı,neyse reis dedi bana izin ver ben kız aramaya gidiyorum demişti istersen sende gel dedi,görev yeri liceydi oraya 75 yılında deprem olmuştu biz 77 yılında gitmiştik yapılan konutların kontrolü için,neyse bende geldim onunlan bir köyde mezraya girdik,sorduk soruşturduk nerede kız var diye,bir evin kapısını vurduk bir adam çıktı niyetimizi açıkladık,adam odanın kapısını açtı içeride 3-5 kız vardı beğenin istediğinizi alın dedi,bizim vatandaş bir tane seçim beğendi,şimdi alırmıyız dedi bizim vatandaşa tabi dedi,adres vereyim dedi,babo adresi ne yapacağım ben dedi alın hayrını görün dedi yeterki benden çıksın dedi ne ararım,ne sorarım dedi,delikanlı sanada lazımmı dedi,yok ben istemem dedim,sonra görev bitti,bizim arkadaş imam nigahı kıydı orada gelmeden önce ankaraya bakanlığa döndük,80 yılına kadar çalıştım almanyaya gitmeden önce,devamlı takılıyorduk yenge nasıl diye,valla ne söyliyeyim bir lafımı 2 etmiyor çok memnunum dırdırıda yok diyordu,boşandığı karısı defalaca kapısına gelmiş kovmuş barışmak istiyormuş vede her dediğine razıyım dermiş,bakanlıkta 80 öncesi işçi memur kesiminde maaş dolgundu,ben dolara vurursak 2500 alıyordum en aşağı,göreve gittiğimizde bu 2 misli oluyordu,harcırah mahrumiyet,mesai vs ilave oluyordu...siz yazmıştınız bende anımı yazdım ve güney doğu gözlemimlen,van çatakada gitmiştim onu ayrı bir konudaişlerim,ne diyeyim ışıklar içinde uyusun,kaybolmasının vardır bir sebebi belirttiğim gibi orada kadınlara önem vermezler,ecevit defalarca köy,kent projesini devreye sokmaya çalıştı muhalf kanadı destek vermedi,yani köy enüstülerinin devamı gibiydi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
    Zat hiçbir şeyi şansa bırakmak istemiyor !!!

Teğmenler Tartışması Hesaplaşmaya Döndü! Ahmet Zeki Üçok'tan Erdoğan'ın Sözlerine Sert Tepki.

https://www.youtube.com/watch?v=qY7zUd79Lhc

Helal Gıda peşinde koştukları kadar onu aldıkları paranın HELAL olup olmadığınada bakabilen varmıdır?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Mustafa Kemal'in Askeri'yim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5. Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
    Kem küm geride ne yazdıysam aynen öyledir,bu bölgede kadın ikinci sınıf vatandaştır,yani önemsizdir,burası yavuz sultan selimden beridir böyledir aşiret sisteminide kuranda odur,bu sistem değişmedi gitti,sadece ecevit çok uğraştı oda olmadı çatlak seselerin yüzünden

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,629
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Mustafa Kemal'in Askeri'yim.
    aynen.

Sayfa 134/442 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri