Sayfa 134/192 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon
Arama sonucu : 1536 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. bilanço için ülker almıştım zaten yazdım bir miktarda kerevitaş almıştım tamamen euro borç tl varlık üzerine yatırım yapmışlardı ikisindende kazandım ama zaten geçen hafta pozisyonlarımın %80 kapatmıştım
    bu günde %10 kapattım sadece küçük miktar hisse var
    çok da girmeği düşünmüyorum
    varlık fonu bir kaç gün alır yalancı bahar yaşatır çıkmak için fırsat olucak
    1 kr bile carrytrade parası kalmaz
    mb faiz arttırır
    yaptığı rezervi bu mevzulara heba eder

2.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    bilanço için ülker almıştım zaten yazdım bir miktarda kerevitaş almıştım tamamen euro borç tl varlık üzerine yatırım yapmışlardı ikisindende kazandım ama zaten geçen hafta pozisyonlarımın %80 kapatmıştım
    bu günde %10 kapattım sadece küçük miktar hisse var
    çok da girmeği düşünmüyorum
    varlık fonu bir kaç gün alır yalancı bahar yaşatır çıkmak için fırsat olucak
    1 kr bile carrytrade parası kalmaz
    mb faiz arttırır
    yaptığı rezervi bu mevzulara heba eder
    7.5 dolarda çanak tamamlanıyor ki tabi bunu bir anda yapması beklenmese de. Ne anladım bu işten. 13 lirada satmissin 100 kusurlerde almışsın. Orası zaten vecahat ama daha dolar bazlı çanağı tamamlaması ki onun birde kulpu olur. Tabi herkesin yoğurt yeme şeklidir, saygı duyarım. Bak bizim buradaki yogurta üfleyerekte mı yesek uflemeden mı yesek ne yesekte ne yesek yediririyor herif.. ytd

3. Kötü haberlerin kötü zamanda gelmesi ve bir de çok kötü haberlerin, çok daha kötü haberlerle aynı zamanda gelmesi, hiç kimseye ilginç gelmiyor demek ki ben hariç. Ytd

4. ben çanak çömlek anlamıyorum ömrümde teknik hiç bakmadım bilmemde
    tek bildiğim ülker 600 milyon euro açığı var
    kerevitaş 200 milyon euro açığı var
    kur 31 mart 45 oldun ülker 3 milyar kerevitaş 1 milyar zarar yazacak
    alırkende hatırlarsınız yazmıştım kur artarsa seviyeye bakmam satarım diye
    petkimde aynı maalesef

5. İlginç olan neden şimdi? Sırf dolar yükseldi diye mi? hemen moodyslediler. Hemen bugün ben bir rapor mu yazayım dediler. Usenmeden Petkim için. Ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Amcalari ve yengelerinden sonra, yigenleride gelirse eğer, toplanıp müge canlı ya çıksak bunun tahtacisini yakalayıp bulsa getirse, ekranlarda ahahnda buymuş petkosun bastı bacak tahtacisi desek olmaz mı? Hemen bulup hallediyorlar, kanun gibim. Ytd
    🤣🤣🤣 Bozkurt da gelsin.

7.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    ben çanak çömlek anlamıyorum ömrümde teknik hiç bakmadım bilmemde
    tek bildiğim ülker 600 milyon euro açığı var
    kerevitaş 200 milyon euro açığı var
    kur 31 mart 45 oldun ülker 3 milyar kerevitaş 1 milyar zarar yazacak
    alırkende hatırlarsınız yazmıştım kur artarsa seviyeye bakmam satarım diye
    petkimde aynı maalesef
    Sanayicinin beklentisi nedir? Ya faizler düşmeli ya kurlar artmalı sarmalından kurtulamadigimizin hikayesi..
    Avrupa tarafına gerçekten yaptırımlar varsa ve yukselende bir eurosu varsa dolar karşısında. Emtiayi yaptirimsiz ucuza almalarının alternatifi az olursa farklı bölgelere yönelir mecburen.
    Sanayici euronun artmasinida faizin düşmesini ister bu durumda. Tabi iş, faaliyet olması gerek. Sektörüne göre. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    İlginç olan neden şimdi? Sırf dolar yükseldi diye mi? hemen moodyslediler. Hemen bugün ben bir rapor mu yazayım dediler. Usenmeden Petkim için. Ytd
    ben 6 aydır size söylüyorum ama bedelli beklediğimi hakkatten şu hali zombi maalesef

ya bedelli ya arsa yada star satışı bunlar yapılmazsa bedelli kaçınılmaz

dediğim gibi arkada socar olmasa yıldız holding doğuş gibi defoult olmuştu büyük ihtimal konkordato almıştı
    zaten tahvil fiyatlaması da o

Sayfa 134/192 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •