Sayfa 134/409 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon
Arama sonucu : 3269 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: DOCO - DO & CO Aktiengesellschaft

Alıntı Originally Posted by AUDİ+ Yazıyı Oku
    Çeviri google,nin oldugu için biraz karışık tahminimce almanca olmalı anlayan varsa çevirirse iyi olur ama yarım yamalak anladıgım 3. havalimanına yatırımın yanında 100 milyon dolar daha istemişler atilla dogudan,da bunun hesabını yatırımcıya veremem demiş diye anladım....
    Selam Sn. Audi;

Ingilizcesi asagidaki gibidir.

Aynen sizin dediginiz gibi ifade etmis ve fakatIstenen o ekstra 100 milyon dolarin, hangi butceye ne icin istendigini soylememis.

Acaba ne ? Yok canim, daha neler, olur mu oyle sey ....

2. Merhaba dostlar, DOCO'nun euro bazında videolu teknik analizini yaptım, izleyip görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim https://youtu.be/OPiBc2-zSks

3. Elinize sağlık. Harika bir çalışma olmuş. Bende geçen hafta bir dostuma doco tavsiyesinde bulunduğumda cumhuriyet altını tabirini kullanmıştım. Videoda aynı düşüncelerin sizdede bulunduğunu görünce çok mutlu oldum. Saygılar,

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Teşekkür ederim, aklın yolu birdir, görüşlerimin başkası tarafından teyit edilmesi bana güven verdi, bol kazançlar.

5. turk hava yollari ile yollarin ayrilacagina hic ihtimal vermiyordum, daha once de belirtmistim. Su andaki durum yollarin ayrilacagi yonunde. Diyelim ki boyle olacak, o zaman bu ortaklik nasil sonlandirilacak? Yani yari yariya ortak bir sirket var, bu sirket kapatilirsa ortaklar mallari mi bolusecek ya da doco kendi payini thy na mi satacak ? Sirketteki ortakli yapisi nasil etkilenecek ve sirkete para girisi olacak mi ? THY ile iliskilerin bittigi noktada bu konular nasil halledielcek acaba ?

6.  Alıntı Originally Posted by sabuncu Yazıyı Oku
    turk hava yollari ile yollarin ayrilacagina hic ihtimal vermiyordum, daha once de belirtmistim. Su andaki durum yollarin ayrilacagi yonunde. Diyelim ki boyle olacak, o zaman bu ortaklik nasil sonlandirilacak? Yani yari yariya ortak bir sirket var, bu sirket kapatilirsa ortaklar mallari mi bolusecek ya da doco kendi payini thy na mi satacak ? Sirketteki ortakli yapisi nasil etkilenecek ve sirkete para girisi olacak mi ? THY ile iliskilerin bittigi noktada bu konular nasil halledielcek acaba ?
    THY ile yol ayrılığı sadece 3. Havalimanı ile sınırlı diye biliyorum , diğer havaalanlarında doco ile çalışmaya devam edecek diye hatırlıyorum. YTD

Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hep aynı terane. Avusturya borsası kapalı olunca burada düşük hacimle aşağı basıyorlar.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

8. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Sayfa 134/409 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •