................................
................................
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
..................
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Dün satanların hepsi bugün almış. Yarın bunlar satar .hergün böyle..
ne anladık bu istenmaliyetlere gelene kadar 1 yil bekleyeceğiz anlaşılan.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi sevgili dostlar elimde Garfa hissesi yok, borsa tecrübem sınırlı, ama naçizane önerim şu dur bir hisseyi alan satanı takip ederken sadece günlük bakmayın, hisse için dönüm noktası olan bazı tarihler vardır, hissede hareket eden grup yada kişilerin tarzına göre bu tarih belirlenir, şimdi Garfayı ben tanımadığım için bu tarihleri belirlemek size kalıyor daha öncede defalarca bu teklifte bulundum bende size alan satan yada takasları buna göre atayım dedim, teklifim hala geçerli 1-2 saatinizi ayırıp tarihleri belirleyin bende istekleriniz doğrultusunda resimleri ayarlayıp atayım.
Sn. lutfu001 oncelikle emekleriniz icin tekrar teşekkür ederiz. Musait oldugunuzda 2 Ocak'tan bugune ve 1 Şubat'tan bugune takas paylasabilir misiniz lutfen?
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri