Yaşlanıyorum..![]()
Yaşlanıyorum..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afiyet olsun sofra[emoji481]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Hoş geldiniz, afiyet olsun.
O arkadaş sizin de gördüğünüz gibi Cafe'de neredeyse canlı yayın yapmak için uğraşıyor.
Benim hayatta yapmayacağım, yani uğraşmayacağım bir şey için çabalıyor, zaman harcıyor.
Hani diyorum ki, bazı konuşmalara gereğinden fazla önem atfetmesek, hoşgörsek ...
Neticede burası arkadaşların, dostların bulunduğu bir meclis ...
Kırmaya ya da kırılmaya gerek var mı; keyifle damnatmak dururken.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Inferno haklısın, özelden de kendisine yazdım. Bir yanlış anlaşılma oldu diyelim. Bazen üst üste birşeyler birikiyor ve farklı şekilde su üstüne çıkıyor malesef. Ben fazla tepki gösterdim, haksızdım.
Kendisinin yaptığı yayınıda keyifle takip ediyorum. Büyük emek harcıyor.
Z a m a n ı S a t ı n A l a m a z s ı n !
Aynen emeğe saygı..[emoji106]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Durusma bitti ben geldim..![]()
Reha Kaya kafeye bakmiyorsa ben mi bakacagim?
Sofra hareketli , afiyet olsun![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Çok önemli bir dava ama canlı takip edilme şansı yok ancak yabancı gazetecilerin yazdiklarini çevirerek anlık olayı takip edebiliriz , dava normal basit ingilizce ile kolay cevirilmeyebilir bir faydamız olsun , hem iyi oluyor davaya hakim olduk baksaniza kafede yorumlar yapılıyorKafenin ratingleri de artti gece pek kalabalık olmazdı 100 kişi olmaya başladı..
Yer İmleri