Sayfa 135/581 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. ostım ci arkadaşlar bunun kademeler devamlımı böyle kalın yoksa sadece şimdimi böyle takip ettiğim bir hisse değil onun için soruyorum

[IMG][/IMG]

2.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    günde bir kerre köpeği bile çözüp gezdiriyorlar...1.50 ye bağlamışlar çözülmüyor...
    bunlardan köpek bakıcısı bile olamaz... bunlar kime hizmet ediyor

gitmemesi için hiç bir sebep yokken borsa 110 bin olmuş hala 1.50 de....endekse göre getirisi %68 ekside...********lerin önde gideni... ne istedin de vermedik bedelli istedin para verdik makam mevki istedin başkan oldun...yoksa sen demi...Allah belanı versin senin...

Endeksle alakası Mart 2017 sonunda kopmuş... Endeksin rekor kırmasına karşın düşüşe devam etmiş..
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

3. milyon lotlar gördük kademelerde bu neki...

4.  Alıntı Originally Posted by ADEMemirdağlı Yazıyı Oku
    ostım ci arkadaşlar bunun kademeler devamlımı böyle kalın yoksa sadece şimdimi böyle takip ettiğim bir hisse değil onun için soruyorum

[IMG][/IMG]
    Genelde alt 2 kademeye yığıp bekliyorlar. Üstte de 2 kademe üste yazıyorlar.. Aradaki kademede al/ver yapıp duruyorlar . aşağıdan geleni sepete atıyorlar. Ara kademede bıktıracak şekilde birbirlrtrine alıp veriyorlar. Kimse de cesaret edip alamıyor. Metro 3 kez girip o 2 üste yazdıkları kademeyi 300-400 bin lotlar ile çizince sattıklarını almak için tavana kadar koşturdular... Ama Metro malı taşımadı/ taşıyamadı kuruşu kuruşuna satıp çıktı..
    Bir daha girmeye cesaret edebilir mi ? Bilmiyorum... Şu an itibari ile tokatı yemiş görünüyor...

5. bunlar OSTİM de esnafı borsada küçük yatırımcıyı soyuyor..
    almadıysanız hiç bulaşmayın

6.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    Genelde alt 2 kademeye yığıp bekliyorlar. Üstte de 2 kademe üste yazıyorlar.. Aradaki kademede al/ver yapıp duruyorlar . aşağıdan geleni sepete atıyorlar. Ara kademede bıktıracak şekilde birbirlrtrine alıp veriyorlar. Kimse de cesaret edip alamıyor. Metro 3 kez girip o 2 üste yazdıkları kademeyi 300-400 bin lotlar ile çizince sattıklarını almak için tavana kadar koşturdular... Ama Metro malı taşıdı kuruşu kuruşuna satıp çıktı..
    Bir daha girmeye cesaret edebilir mi ? Bilmiyorum... Şu an itibari ile tokatı yemiş görünüyor...
    teşekkürler metro varsa onun taktiği aynen böyle önce doldur boşalt yapıyor sinir ettikten sonra operasyonunu yapıyor en son izlediğim sığ bir tahta vardı akguv aynen böyle doldur boşalt yapıp aynen aldığı yere çıkarıp indiriyordu sinir ettikten sonra akguv ikiye katladı halada yukarı devam ediyor

7. borsa 70 binken bu hisse 1.50 idi..borsa 70 bine düşse bu hisse 1 liranın altına iner...

8.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    metro hikayesi 6 hafta önceydi...

3. giriş çıkışı 2 hafta önceydi 481,875 lot 1.52 aldı / 1.50 Satıp kaçtı... İKİ kademe yaklaşık 500 bin lotta zarar yazdı...

Sayfa 135/581 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •