-
Genel kuruldan bedelli kararı cıkacağını zannetmem Yönetim kurulu toplanır bedelli arttırıyoruz der biter .Genlde bedelli açıklanmadan önce hisseyi baya bir yükseltirler. ondan sonra bedelli açıklarlar.
-
Ana Sözleşme 11 maddesi şirketin Sermaye bölümünü kapsıyor. Sadecede bunun için olağan üstü kararı alındı ay başında. Tahmininiz nedir. Ne olabilir. Saygılar.
-
1-Tahsisli semaye artırımı olabilir(bunun icin genel kurula ihtiyaç yok diye biliyorum yanlış ise duzeltin.
2- imtiyazlı a grubu hisselerin imtiyaz inin kaldirilip normal hisselere dönüşmesi .... Eğer böyle bir şey olur mu bilmiyorum ama olursa metro yönetimi ele geçirir. .....
Daha genel kurul 1 ay önce yapıldı. Yenisine ne gerek vardi...bunlarda senaryo bitmez....
Yatırım tavsiyesi değildir ...
-
Euyo da bedelli kararı aldilarda ne oldu. Spk dan hiç haber yok. Bunlarda oyun bitmez.
Yatırım tavsiyesi değildir ...
-
Domates yorumlarınız için teşekkür ederim..Hissefe spekülatif fırsatlar var.Ben zaten yeterince düşt.için ve en fazla 0.95lere kadar riskimiz olduğunu planlayarak beklmeme görmeyi planlıyorum.Demirden korksak EUKYOya binmeyiz zaten.
-
anlık takası atabilecek var mı?
-
Toplanabıldıler mı acaba .ytd...
LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Gene DELTA gene DELTA. Kabaca 16.08den bu yana yani son düşüş bitimi olan noktadan bugüne kabaca METROnun 650bin lot; DELTAnın da 400 bin lot net alımı var. Bunlar önemli ve çok yüksek birikimler değil.. Belki karar göre onlar da yükleneceklerdir. Bu rakamlar aşağı yönde çıkması kolay adetler..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri