Hımmm.Peki öyle olsun.
Eski sayfalarda yaziyor ama şirketin Galibe kaca malolduğu.Dolayısıyla burdan hisse alan kişide en azindan şirketin gercekten kaça satildıgını bilmesi gerekir.
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hımmm.Peki öyle olsun.
Eski sayfalarda yaziyor ama şirketin Galibe kaca malolduğu.Dolayısıyla burdan hisse alan kişide en azindan şirketin gercekten kaça satildıgını bilmesi gerekir.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Gunluj pasta atabilecek var mi?
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
download.jpg
Bugünün takası...
Yatırım tavsiyesi değildir (YTD)
"Berkin..."
Yapı kredi ve iş iyi mal çevirmiş...
Yatırım tavsiyesi değildir (YTD)
"Berkin..."
Evet. Yarin galip alim haberi gonderse tadindan yenmez..
İs zaten takasta 2. Sırada.Elindeki miktarın yüzde 20 si kadarinı daha almış.
Çok sert hareketler devam edecek gibi.Yarin açilista yukari yön bekliyorum.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Millete iyi korku verdi bugun...herkes umut ettigi gibi olmasini istiyor.. aga ne isterse o olur. 1.85 maliyetli hisselerimi satmadim bugun, bu saatten sonrada buralardan satmam
Benim kol kesmem gerekiyor beyler zararım 1500 lira diğer taraftan daha sağlam hisse bulup bekleyeceğim herkes olumsuz şeyler yazıyor
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri