Ceviz bu sene iyi para yapmadı galiba.
Ceviz oynamaya geldim .
https://www.youtube.com/watch?v=_vUZnrzMm8Q
vay anasına.millet deli kar ediyor.ortalık dolar fotolarından geçilmiyor. KAR YAZAN EKSTRELER GÖZ DOLDURUYOR.
bir ben fakir kaldım.FAKİR GELDİK FAKİR GİDECEĞİZ.
VERMEZSE HALIK NE YAPSIN MAHMUT.
ama nazar değer dikkat edin.NAZAR DEVEYİ KAZANA İNSANI MEZARA SOKAR.
Fed i bekliyorum gözlerim kapalı...
Yakın zamanda yine böyle sert düşüşler gördük ama hemen toparladık. Yalnız farkettiyseniz bugün farklı bazı şeyler oldu. Mesela doları da alıp götürdüler. Mesela 113e düştüğümüzde dolar böyle fırlamamıştı. Değil mi?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olsun abka abi bizimde gönlümüz zengin
fakirliği seviyorum ben![]()
Hamdım Piştim Yandım
inanırmısın para sanki beni istemiyor... sizdede oluyormu bilmiyorum... ekgyoyu saat 16 gibi 2.28 den şortladım ... ekrana bakıp şortu bozmayım diye çıktım işyerinden komşu işyerine geçtim... bir ara baktım telden 2.21 ...2.22... iyiki ekrandan uzaklaşmışım dedim seviniyorum tabi.... sonra bir baktım ekrana ekgyo sıfır kontrat yazıyor...meğer 2.26 ya alış yazmışım haberim yok... yuh dedim...
aynı şey sınır ötesi operasyonu olurken abd dışişleri bakanı geldiğinde.. arkadaşla telde konuşuyorum... bol bol halk bankası aldım..
anlaşacaklar dedim ... anlaşma açıklanmadan yeminler olsun .. ben o halk bankasını nasıl satmışım anlamadım... çok şaşırmıştım o zamanda... bir şeyler sanki beni isteğim dışında hareket ettiriyor...
Yer İmleri