Sayfa 135/180 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - 2

1.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Eline sağlık hemşerim
    ne demek kardeşim benim elimden gelende bu kadar ...

İlk 9 ayda en çok kâr açıklayan hisseler ve geçtiğimiz yılın ilk 9 ayına göre değişimleri

12.11.2022 Dünya Gazetesi

TAKİP LİSTESİ

ICBCT; Listeye eklendi.

60 DAKİKALIK PUANLAMALAR

TAKİP LİSTESİ

OYAKC; Listeye eklendi.

Haydi "Çekik Gözlüm", sıra sende

60 DAKİKALIK PUANLAMALAR

4. OYAKC altta 3. kanal alt bandı, ortalama ve fibo seviyesi dikkat edilecek bölge.
    Üstte 17.74, 19.0 ve 19.50 civarı olan kesikli çizgi takip edilebilir.

Teşekkür ederim Dandanakan abi

TAKİP LİSTESİ

60 DAKİKALIK PUANLAMALAR

TAKİP LİSTESİ

MTRKS; Gün içi en yüksek fiyatıyla, belirlenen % 10'luk barajı aşarak liste dışı kalmıştır.

IHLAS; Listeye eklenmiştir.

60 DAKİKALIK PUANLAMALAR

Arkadaşlar;

Biraz önce twitter'da bir arkadaşımıza SPK tarafından ceza verildiğini öğrendim. Ayrıntıya girmek istemiyorum. Şehir efsanesi olup olmadığını bilmediğim bir "5 gün" kuralından bahsediyorlar. Tavsiye edilen senedi (Bu tablo yayınlamak, ya da liste oluşturularak olabilir) ima bile etseniz en az 5 iş günü içinde satamıyormuşsunuz. Ben daha önceki açıklamalarımda da alıp sattığım senetlerin yayınladığım tablonun içinden seçildiğini söylemiştim.

Sizlerden tabloya inanarak işlem yapanların zarar görmesi ve beni şikayet etmesi durumunda ceza göreceğim kaçınılmaz. Söylediğim gibi ben de senetlerimi yayınladığım tablolardan seçiyorum. Geriye dönüp baktığımda hangisinde kaç gün durduğumu da hatırlamıyorum açıkçası. Artık ben bu riski almak istemiyorum. Bugüne kadar gösterdiğiniz ilginiz için can-ı gönülden teşekkür ederim. Zarar ya da kar etmiş olsanız da hakkınızı helal edin. Artık ne liste ne de tablo şeklinde paylaşımlar yapamayacağım. Ama soru cevap şeklinde sohbetlerimize devam edebiliriz. Siz de görüşlerinizi belirtirseniz bilinen, yanlış bilinen konuları öğrenmiş oluruz. Hoşça kalın...

Sayfa 135/180 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •