-
perşembe iyi olmuş bilanço için aslında. salı olsa düşeceği varsa daha çok düşerdi, çıkacağı varsa cuma yeter gibi. bilmiyorum gerçi yönetim borsayı kaale alıyor mu seçtiği günlerde.
-
EREGL günlük, tahtaya Tacirler Yatırım geldi ama trade amaçlı görünüyor, kademeye milyona yakın lotlar koyarak kitlediler, işlem olsada kademeler zor kalkıyor şimdilik, BofA Robotu da bu tahtada bugün fazla görünmedi,
-
bizim genel müdür mühendismiş bu arada. işin teknik kısmında çok tecrübeli olduğu belli. bir dizi izlemiştim battlestar galactica, spoiler olacak, kaptan ölünce baş mühendisi kaptan yaptılar, o da sorunları falan çözüyordu hep, ama iş genel resme gelince tecrübeli başka bir kaptanın tavsiyelerine falan kulak asmıyordu savaşla ilgili. sonu da çok iyi bitmedi
neyse nerden aklıma geldiyse bu.
-
EREGL günlük, bugün tahtanın kimyası çok değişik, her zaman işlem yapan kurumlar bugün yok yada az işlem yapıyorlar, açık ara YapıKredi 1. BofA 2. sırada olur diğerleri sonra sıralanırdı, Tacirler-Marbaş-Phillip C. Yatırım iyi işlem yapmışlar, milyon lotları kaldıracak BofA Robotu bugün görülmüyor!
-
Bizim çilemiz bitmez.
ÇileeeeeeeeeeeeeeeeeEEEeEeeee
OooOOooOO çile bülbüüüüülü
-
EREGL eşleşmesi BofA 1.3 mlyn mal alarak 2 kademe üstten eşleştirdi,
-
EREGL günlük kapanış, satıştan alışa gelip de en iyi alıcı olan BofA toplam aldığı 2 mlyn lotun yarısından fazlasını eşleşmede aldı, bu alışın yarında devamı gelir anlamını taşır, bakalım ne yaptıracak!
-
artı kapatmışız ya! valla kırmızı olur diyordum bugün de ama ereğli yine beklenenin aksini yapıyor
demek beklentimiz uzun vadede düşecek olduğunda çıkacak bu
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri